Hoppa till innehåll
+Katrineholm logotyp

Projektledare till näringslivs- & destinationsbolag

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jakob Jansson
Email
Vi söker en driven och innovativ projektledare med stor genomförandeförmåga som tillsammans med bolagets team, medlemmar och många intressenter kan utveckla platsen. Ditt huvudfokus kommer att vara stadsutveckling, projekt och våra medlemmar. Du rapporterar till VD och har delegerat operativt budgetansvar.

Ansvarsområden
  • Stadsutveckling, handel och centrumutveckling
  • Utvecklingsprojekt, aktiviteter och evenemang
  • Omvärldsanalys, utvärdering och datainsamling
  • Utveckling av koncept, produkter och tjänster
  • Partners, medfinansiering och budget

Kvalifikationer
Vi tror att du är en initiativrik och övertygande person som flexibelt och strukturerat kan arbeta med flera uppgifter och inom flera olika sammanhang parallellt. Du gillar utmaningar och arbetar kraftfullt mot uppsatta mål. Du vinner förtroende i din omgivning. En förutsättning är att du gillar människor och har lätt för att samarbeta. Du är prestigelös och gillar omväxlande arbetsuppgifter.
  • Akademisk examen eller högre studier (eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig)
  • Erfarenhet av evenemang, projekt, produktutveckling och/eller marknadsföring
  • Erfarenhet av digital marknadsföring, entreprenörskap eller platsutveckling (särskilt meriterande)
Platsen
Katrineholm är den lilla platsen som gör stort avtryck. Här möts västra och södra stambanan en timme från Stockholm. Här finns ett av landets mest varierade naturlandskap med sjöar i varje väderstreck runt vilka Sörmlandsleden slingrar sig. En knutpunkt där rötterna i jorden flätas samman med rösterna från historien.

Välkommen med din ansökan senast den 25 oktober 2024 via LinkedIn. Urval och intervjuer sker löpande. Längre intervjuer planeras till sista veckan i oktober.
+Katrineholm logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

+Katrineholm är näringslivs- och destinationsbolaget som verkar för att öka Katrineholms och Västra Sörmlands attraktivitet genom att och locka besökare, kunder, företag och nya invånare till regionen. Därtill medverkar bolaget till att stärka tillväxten, den lokala ekonomin samtidigt som mervärde skapas åt medborgarna.