Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
15 oktober 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
01 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi på LF Göinge-Kristianstad är kundägda, vilket betyder att vår vinst går tillbaka till våra ägare – våra kunder. Att våra kunder är våra ägare gör större skillnad än du tror. Det gör att du hos oss vet vem du arbetar för och varför – i en organisation, där din röst hörs och gör skillnad, skapas en unik närhet till både kunder, kollegor och arbetsledning.

Här jobbar vi med värme, glädje och energi i vardagen och vi är övertygade om att olikheter gynnar nytänkande och leder till bättre resultat. Vi värderar din hälsa högt och är måna om hur du som medarbetare mår fysiskt och psykiskt. Vi vet att balans mellan jobb och fritid är viktigt för dig för att må bra och det är något som vi som arbetsgivare strävar efter.

En av våra Kundrådgivare ska tillträda en tjänst som Bankrådgivare och vi söker nu hans efterträdare.

OM JOBBET
Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad finns nära dig och erbjuder bank och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare. Länsförsäkringar Bank är en av Sveriges snabbast växande banker och vi är stolta över vår lokala närvaro, personliga möten och bra enkla lösningar. Det tror vi ger goda förutsättningar för det bästa kundmötet.

Du som Kundrådgivare brinner för goda kundrelationer och erbjuder privatpersoner våra bankprodukter. Du hjälper också till att boka in kundbesök till våra Bankrådgivare och arbetar för både nya och befintliga kunders bästa.

Du har tid att lyssna, fråga och förstå vad kunden du möter behöver. Ditt huvudsakliga fokus är att fånga upp kundens behov av våra tjänster inom bank, försäkring och fastighetsförmedling.

Du möter våra kunder både genom spontanbesök, bokade möten, digitala möten och via telefon. Du kommer även proaktivt ta kontakt med våra kunder, främst via telefon.

Hos oss får du helt enkelt vara med och skapa trygghet för våra kunder, i vår del av Skåne.

VEM ÄR DU
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och vill att våra kunder ska känna ett stort förtroende i kontakten med oss. Du vet hur man skapar och vårdar en god kundrelation och tycker att det är kul att hjälpa våra kunder både via telefonen, digitalt eller på kontoret. Hos oss behöver du vara en lagspelare och eftersom vi jobbar efter ett helhetskoncept är vi måna om att alla medarbetare har en god samarbetsförmåga och arbetar tillsammans som ett team oavsett vilken avdelning de tillhör. Här hjälper vi våra kunder och gör affärer tillsammans. När du ser att något behöver göras tar du gärna initiativ för att förenkla och förbättra för allas bästa.

Vår bransch utvecklas hela tiden och det kräver att du uppskattar och är positivt inställt till varierande arbetsuppgifter och har lätt för att lära dig nya saker. Digitaliseringen och teknikutvecklingen ställer krav på att du är flexibel och är intresserad av den utveckling som sker samt tycker det är kul och utvecklande att lära dig nya program och system.

UTBILDNING OCH ERFARENHET
För att lyckas i rollen ser vi att du har följande:
  • Gymnasieutbildning
  • Erfarenhet från arbete med kundservice inom kontor/handel
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet från arbete i bank
  • Eftergymnasial utbildning från högskola eller universitet inom ekonomi
  • SwedSec-licens och Bolånelicens
Du får gärna berätta att du kan fler språk än svenska och engelska.

MER INFORMATION OCH DIN ANSÖKAN
Placeringsort för tjänsten är Kristianstad, men arbete på våra andra kontor kan förekomma.Vi arbetar med löpande intervjuer, så skicka gärna in din ansökan redan idag.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS
Det är viktigt för oss på LF Göinge-Kristianstad att den vi anställer har de kompetenser som vi efterfrågar för denna roll. Därför använder vi oss av kompetensbaserade frågor i våra intervjuer och i varje anställningsprocess ingår även tester, referenstagning och bakgrundkontroller.

VILL DU VETA MER?
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
  • Eldina Kasumovic, Rådgivningschef, 044-196208, eldina.kasumovic@lansforsakringar.se
  • Facklig kontaktperson för FORENA är Camilla Lahger, 0768-548274, camilla.lahger@lansforsakringar.se
Länsförsäkringar Göinge - Kristianstad logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren