Hoppa till innehåll
Offitech logotyp

Säljare / Account Manager

Sista ansökningsdag
27 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

 

Account Manager / Säljare till Göteborg


Har du höga ambitioner och är, eller vill bli en riktigt bra säljare? Hos oss har kommer du få de bästa förutsättningarna för att lyckas! Om du bidrar med engagemang och vilja att lyckas så kommer vi att utbilda dig till en riktigt bra affärsman/affärskvinna! Vi har troligen den bästa utbildningen inom försäljning och affärsmannaskap. Vi expanderar och har stora ambitioner för framtiden, vill du vara med?

Om tjänsten
Som Account Manager hos oss kommer du att arbeta med konsultativ försäljning där du hjälper våra kunder att hitta de bästa lösningarna. Du kommer att bearbeta VD och ledningsgrupper, och arbeta med hela säljprocessen från att boka möten till att följa upp affärer. Hos oss får du en av branschens bästa affärsutbildningar som ger dig verktygen att utvecklas till en framgångsrik affärsutvecklare. Ditt primära fokus kommer att vara att etablera nya kundrelationer och expandera vår affär i regionen. Du kommer att bli en viktig del i vårt säljteam som består av ca 30 personer på 10 kontor.

Din profil

  • Erfarenhet av försäljning är en fördel, men vi söker framför allt dig som har en högre utbildning  och ett starkt intresse för näringslivet och affärer.
  • Körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet

Vi söker dig som är analytisk, driven och trivs med att arbeta med människor på hög nivå inom företagen. Du har ett högt eget driv och vill ständigt utvecklas. Målet är att du ska växa i din roll och bli en viktig spelare i vårt team.

 

Vår ägare Ola Pettersson berättar om expansionsplanerna och vem han söker
"Jag söker drivna personer som brinner för affärer. Har du säljerfarenhet eller kanske en högre utbildning med en stark vilja att lyckas inom försäljning? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Jag äger 10 kontor under varumärkena Canon Business Center och Offitech. Dessa är bolag som verkar inom samma bransch och på samma sätt. Vår styrka ligger i att kombinera vår kunskap och erfarenhet från dessa bolag för att erbjuda helhetslösningar till våra kunder. Det går bra för oss och vi står inför en expansion där vi söker flera Säljare på 7 orter, vill du vara med på resan?"

Möt Sophia Barrows -  Account Manager på Offitech
"Tänk dig att börja på ett nytt jobb och redan från dag ett känna att du är på helt rätt plats. Det är precis så det har varit för mig här. Sedan jag klev in genom dörrarna för 6 månader sedan, har upplärningen och utbildningen varit otroligt givande - inte bara för min professionella utveckling, utan också på ett personligt plan.

Här är det 'learn by doing' som gäller, och det gör att varje dag blir en ny chans att lära sig något nytt och växa. När jag tänker på hur mycket jag redan har lärt mig under den här korta tiden blir jag nästan förväntansfull över vad som kommer härnäst"


Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och hela intervjuerna med Sophia och Ola:https://career.masterhelp.se/canon-offitech


Vi erbjuder
Hos oss får du en unik möjlighet att utvecklas genom en av branschens bästa affärsutbildningar. Vi erbjuder bland annat utbildningar inom försäljning, produkter och finansiering - allt anpassat efter dina behov och mål. Vi satsar på din professionella utveckling och ger dig det stöd du behöver för att lyckas.

Rollen är flexibel vilket innebär att du själv styr din planering. Vår personal är viktig för oss, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, pensionsavsättningar och sjukvårdsförsäkring. I rollen ingår även tjänstebil.   

Kontakt och ansökan
Skicka din intresseanmälan via ansökningsknappen. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Boo Olsson, Försäljningschef på telefon 070-450 31 90. 

Your browser does not support the video tag.

Här kan du se filmen om hur det är att jobba som Säljare / Account Manager hos oss:  https://vimeo.com/1013083087/ef1229fb2f

Offitech kan framtidens trender inom IT, konferens, skrivarlösningar och digitalisering. Genom oberoende märkesval hjälper vi våra kunder att ta fram den bästa och smartaste lösningen. Vi har funnits i över 30år och bland våra kunder finns både offentliga och privata verksamheter, fördelade på olika branscher. Vi på Offitech bygger vår verksamhet på gemensamt engagemang, hög kvalitet och strävan efter att leverera lönsamma och värdefulla lösningar åt våra kunder. Tillsammans vill vi arbeta för att skapa en arbetsplats som gynnar både våra medarbetare och våra kunder. Vi vill att känslan av Offitech ska utstråla gemenskap, glädje men även ett stort ansvar för våra otroligt viktiga medarbetare och kunder. 
Offitech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup