Hoppa till innehåll
Ecolean AB logotyp

Industrielektriker

Sista ansökningsdag
27 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Industrielektriker till Helsingborg

Vi på Ecolean AB söker en driven och engagerad industrielektriker till vår underhållsorganisation i Helsingborg. Hos oss får du möjlighet att arbeta med en bred variation av el-arbeten inom industrin.

Vi erbjuder en varierande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Om du är en problemlösare med ett öga för detaljer och har en passion för teknik, kommer du att trivas hos oss.

Arbetsuppgifter
Som industrielektriker på vår underhållsavdelning arbetar du med samtliga förekommande el-arbeten inom en industri. Dina huvuduppgifter inkluderar underhåll, felsökning, problemlösning, reparationsarbeten samt automationsförbättringar i våra produktionsutrustningar. Din roll innefattar i viss mån el-arbeten vid nybyggnation i samband med projekt. 

  • Underhåll och felsökning
  • Problemlösning och reparationer
  • Automationsförbättringar

I rollen som industrielektriker ingår även beredskapsarbete enligt schema var 4e vecka. Du rapporterar till underhållschef.

Varför valde Lars Blixt, Underhållschef, att arbeta på Ecolean och vad har han att säga om företaget?

"Efter 20 år inom en tillverkningsindustri för tunnplåt i olika tekniska roller var det välkommet med ett miljöombyte. Här får jag arbeta nära framför allt produktionsorganisationen och tillsammans driva företaget framåt mot en driftsäkrare produktion. Men även att från grunden få bygga upp ett strukturerat proaktivt underhållsprogram lockade mig, något som fortlöper än idag som en av mina viktigaste arbetsuppgifter.

Vi har korta beslutsvägar och kollegor i teamet som är hängivet dedikerade till sin arbetsuppgift, en stark teamkänsla när saker och ting verkligen ställs på sin spets. Vi ser till att ha bra lokaler, täta informationsmöten i storformat och fortlöpande avstämningar inom gruppen. Det finns en idrottsförening som anordnar bl.a. badminton, padel, ishockey, löpning, m.m. och ett väl tilltaget friskvårdsbidrag. Och det finns såklart en festförening som anordnar andra aktiviteter."

Din profil
För rollen som industrielektriker söker vi dig som är en händig och engagerad problemlösare. Du bör vara en strukturerad och noggrann person som värdesätter ordning och reda. Du trivs med att bli utmanad i vardagen och vågar ta egna beslut baserat på din kompetens och erfarenhet. Dessutom har du en utmärkt samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin. 

  • Utbildning med minst gymnasienivå, el-program/linje
  • Erfarenhet och kunskap om Siemens mjukvaror, Step 7 SIMATIC, WinCC, Starter, Safety och TIA portal samt Rexroth servosystem
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Nedan kunskaper är meriterande:

  • Kunskap i PLC
  • Grundläggande hydraulik- och pneumatikutbildning eller likvärdig erfarenhet
  • Utbildningsbevis för sax & bomlift

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-712688, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
Om Ecolean Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Med ett starkt fokus på de asiatiska marknaderna, har Ecolean verksamhet i Kina, Vietnam, Indonesien, Sydkorea, Malaysia och Thailand, samt Pakistan, Kazachstan, Mexiko, Oceanien och Tyskland. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med två av produktionsanläggningarna. Ecolean grundades 1996 och samarbetar idag med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

Ecolean AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup