Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Dina arbetsuppgifter som vaktmästare kommer innebära diverse underhåll så som att åtgärda felanmälningar

Arbetet utgår från våra hyresgästens behov och du levererar hög service med hyresgästen i fokus. Arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag, jobbet kommer innebära diverse underhåll så som att åtgärda felanmälningar, mindre monteringsarbeten, byte av ljuskällor, hålla ordning i återvinningsrum, ta emot och visa hantverkare tillrätta samt vara behjälplig i förekommande vaktmästaruppgifter.

Du har fallenhet att arbeta med fastighetsservice så väl ensam som i grupp. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt se möjligheter i förändringar.

För att klara jobbet krävs det att du är serviceinriktad och självgående.

Du behöver också ha ett visst tekniskt kunnande eftersom sådana uppgifter ingår i tjänsten.

Som person är du engagerad, har social kompetens, har lätt för att samarbeta och förmåga att hålla många bollar i luften. Du är en problemlösare som kan hantera nya situationer.
Umeå Logistikpark AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna i ett företag. Umeå växer och det gör också vi.

Koncernen helägd av familjen Edlund enbart med inriktning på fastigheter, verksamheten grundades 1999 i Umeå. Umeå Logistikpark är ett av ett antal dotterbolag. Av övriga bolag finns inriktning mot alltifrån industri- logistik, kontor samt privatbostäder. En bärande målsättning för oss är att skapa kluster av olika företag som kompletterar varandra i huvudsak inom hantverk-, transport- entreprenad och logistikbranschen. Allt sedan starten har huvudkontor legat på Kontaktvägen 1 i Umeå.