Hoppa till innehåll
Ramudden AB logotyp

Lagerarbetare till Worxsafe AB i Mackmyra, Gävle

Sista ansökningsdag
17 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
18 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Worxsafe AB är en del av Ramudden och ingår i Ramudden Global. Just nu söker vi en engagerad Lagerarbetare till vårt lager i Mackmyra, Gävle.


OM TJÄNSTEN
Som Lagerarbetare sköter du lossning och lastning av gods på bil samt i och ur containers. Du plockar ordrar och utför visst monteringsarbete samt håller ordning på artiklar i lagret. Du deltar i årlig inventering och löpande delinventeringar, ser till att det är rent och snyggt samt hanterar övrigt löpande underhåll av fordon och anläggning. Arbetet är till stor del utomhus och innebär hantering av både truck och hjullastare.

I jobbet ingår också en del administrativt arbete som att hantera utleveranser i vårt system och att boka frakter samt en del kontakt med kunder och fraktföretag.

Tjänsten är heltid med placering i Gävle, vi tillämpar provanställning. Arbetstiderna är dagtid 7–16, helgfri måndag-fredag. Lossning av gods kan även förekomma efter kl.16 vardagar.

OM DIG
Vi söker dig som är flexibel, motiverad och engagerad i det arbete du utför. Tycker du om att hålla ordning och att ge god service kommer du att lyckas i rollen. Vidare vill vi att du, liksom oss, värnar om en trygg arbetsmiljö. I Gävle är vi två medarbetare på lagret vilket ställer krav på ett gott samarbete.

Vi ser att du som söker har B-körkort samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Har du truckkort eller hjullastarkort ser vi det som meriterande. Du behöver också förstå engelska i tal och skrift, för att kunna arbeta i våra system samt kommunicera med chaufförer som kommer från utlandet. Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete ser vi det som en merit.

VÅRA KÄRNVÄRDEN
Nära, drivna och omtänksamma

Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov. Vi är drivna i vårt jobb och hittar nya smarta lösningar som bidrar till vår ledande ställning i branschen. Vi är omtänksamma och personliga i samarbetet med våra kunder.

DETTA ERBJUDER VI DIG
Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.

Vi har även en friskvårdssatsning som vi kallar "Passion for health" med fokus på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare. Som medarbetare hos oss kan du ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid.

Läs mer på https://www.ramudden.se/passionforhealth

OM OSS
Worxsafe är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och levererar produkter som gör tillfälliga arbetsplatser säkra, såsom vägarbeten, byggnation och infrastrukturprojekt över hela världen. Vi är i grunden ett innovativt företag, där våra användares behov och önskemål står i centrum för utvecklingen av nya produkter.

Vi tillverkar större volymer och kundanpassade lösningar i mindre serier. Med en välorganiserad lagerhållning och hög leveranssäkerhet vet våra kunder att de alltid får rätt lösning, i rätt tid, detta tillsammans med vår kvalificerade kunskap och support till varje projekt.

ÖVRIGT
Worxsafe AB är en del av Ramudden och ingår i Ramudden Global - världens största specialist inom tillfälliga trafik- och säkerhetslösningar. Ramudden Global finns idag i 12 länder och har över 5.000 medarbetare.

Vi arbetar för att alla ska komma hem oskadda därför ser vi det som en självklarhet att alkohol och droger inte hör hemma på våra arbetsplatser och/eller i trafiken. Vi genomför därför alkohol- och drogtester vid nyanställningar.

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!
Ramudden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Kanada och omsätter runt 1,8 miljarder SEK per år och har ca 800 anställda.