Hoppa till innehåll
Aros Auto logotyp

Säljare Transportbilar till Aros Auto Enköping – Ny resa med Peugeot

Sista ansökningsdag
16 november 2024 (50 dagar kvar)
Publiceringsdatum
18 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Aros Auto söker en driven och affärsinriktad transportbilssäljare som kommer att spela en nyckelroll i vår expansion, då vi nu inleder en spännande resa med Peugeot. Du kommer att ansvara för försäljningen av våra transportbilar, främst riktad mot företag, offentlig sektor och andra professionella aktörer. I din roll kommer du främst att arbeta med försäljning av nya transportbilar från Peugeot, men även försäljning av begagnade transportbilar kommer ingå i ditt ansvar. Viss försäljning av personbilar kan också förekomma.

Du kommer att bygga och vårda kundrelationer, från första kontakt till leverans, alltid med fokus på hög kundnöjdhet och skräddarsydda lösningar som stöttar kundernas verksamheter. En del av dina arbetsuppgifter kommer vara att leda och delta i upphandlingsprocesser, anbudsarbete och förhandlingar samt att representera Aros Auto på mässor och andra events. För att lyckas i rollen förväntas du hålla dig uppdaterad om marknadstrender och aktivt jobba med att bredda ditt nätverk.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som är en engagerad och energisk säljare med ett genuint intresse för transportbilar och kundanpassade lösningar. Du drivs av att skapa långsiktiga kundrelationer och att leverera förstklassig service. Erfarenhet av komplex B2B-försäljning är ett stort plus, och tidigare erfarenhet av att arbeta med upphandlingar, särskilt inom offentlig sektor, är meriterande. Du har en god strukturell förmåga och kan hantera flera processer parallellt. B-körkort är ett krav.

Om tjänsten

Du kommer att vara en viktig del i vår tillväxt och vara med på resan när vi etablerar Peugeot som en ledande aktör inom transportbilar. Peugeot flyttar in hos oss januari 2025.

Tjänsten är tillsvidare och 100%, vi applicerar alltid 6 månaders provanställning.

Övrig information

Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag. Företaget är kopplade till Benify för att ytterligare skapa mervärde för personalen.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR. Ansök via vår jobbsida https://arosauto.teamtailor.com/. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan.

Senaste ansökningsdag 16 Oktober 2025

Varmt välkommen med din ansökan!
Aros Auto logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 november 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Aros Auto AB har anläggningar i Västerås och Enköping. I över 40 år har vi varit aktiva i bilbranschen och vår erfarenhet är samlad i alla våra medarbetare. På Aros Auto strävar vi alltid efter att göra varje kunds bilägande enkelt och bekymmersfritt. Utöver Suzuki och Maxus Transportbilar är vi från januari 2025 även auktoriserad återförsäljare för Peugeot. Vi är även auktoriserad verkstad för Saab

Inom verksamheten finns serviceverkstad, plåt- och lackverkstad, glasverkstad, rekond, försäljning/marknad och ekonomi/administration.