Hoppa till innehåll
Hedströms Åkeri i Svenljunga AB logotyp

Ekonomi & Löneansvarig

Sista ansökningsdag
09 oktober 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
18 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Ekonomi & Löneansvarig till Hedströms Åkeri (pga av pensionsavgång)

Är du en självgående och noggrann person med erfarenhet av ekonomiarbete? Hedströms Åkeri söker nu en ekonomiansvarig som vill bli en del av vårt familjeföretag och bidra till vår fortsatta framgång.

Om tjänsten

I rollen som redovisningsassistent kommer du att ha en central position i vår ekonomifunktion. Du ansvarar för bokföring, fakturering, lönehantering, miljö & kvalitetssystem samt upprättande av kontrollrapporter. Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt och med stor noggrannhet.

Erfarenhet av bokföringsprogrammen Hogia och TransPA är meriterande, men inte ett krav.

Om oss

Hedströms Åkeri är ett väletablerat familjeföretag som bedriver transporter av styckegods och partier inom Sverige med hjälp av våra 15 lastbilar med släp. Vi har även en egen verkstad som ingår i verksamheten. Idag är vi totalt 28 anställda som tillsammans arbetar för att erbjuda pålitliga och högkvalitativa transporter till våra kunder.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har relevant utbildning eller erfarenhet från liknande roller. Du är van att ta ansvar och arbeta självständigt med ekonomiska arbetsuppgifter.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, då vi arbetar med löpande urval.

Hedströms Åkeri i Svenljunga AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedströms Åkeri är ett väletablerat familjeföretag som bedriver transporter av styckegods och partier inom Sverige med hjälp av våra 13 lastbilar med släp. Vi har även en egen verkstad som ingår i verksamheten. Idag är vi totalt 26 anställda som tillsammans arbetar för att erbjuda pålitliga och högkvalitativa transporter till våra kunder.