Hoppa till innehåll
JATS logotyp

JETS söker Sales Manager Cabin & Home

Sista ansökningsdag
24 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Allette Solberg
Email
Telefon
Ansök nu
JETS är i stark tillväxt. Vi satsar offensivt på framtiden, både genom att utveckla nya produktområden och marknader, och genom att förbättra befintliga produkter och lösningar. Fritidshus- och villasegmentet i JETS levererar högkvalitativa sanitetslösningar som primärt inte är anslutna till det offentliga avloppsnätet. En källseparerande lösning från JETS är hållbar, framtidsinriktad och miljövänlig, och ökar trivseln för hela familjen. JETS förstärker nu sin satsning på enskilda avlopp på den svenska marknaden efter att ha arbetat med fritidshus och villa i Norge i över 20 år.

Vi söker nu en strukturerad och engagerad Sales Manager som får ansvar för att sätta riktning och fart på vår satsning på fritidshus- och villasegmentet på den svenska marknaden. Du blir en del av ett internationellt säljteam som arbetar nära tillsammans för att utveckla segmentet. Du blir samtidigt en del av det lokala säljteamet i Täby som arbetar med att marknadsföra och sälja JETS system och produkter på den svenska marknaden.

ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER

Som Sales Manager kommer du, i nära samarbete med säljdirektören, att ha ansvar för att utveckla och genomföra strategiska och operativa planer för att skapa tillväxt och lönsamhet inom fritidshus- och villasegmentet. Rollen kommer att formas och utvecklas i takt med vår utveckling.

Du kommer att arbeta självständigt med utgångspunkt från vårt kontor i Täby utanför Stockholm. Du trivs med en omväxlande vardag med noe resande i samband med återförsäljarbesök, mässor och uppföljning av projekt.

Dina centrala ansvarsområden och arbetsuppgifter kommer att vara att

  • bygga och vidareutveckla relationer och nätverk på den svenska marknaden
  • utarbeta marknadsplaner, budget och prognoser
  • övervaka marknaden, hålla dig uppdaterad om trender och leta efter nya affärsmöjligheter
  • planera och genomföra marknads- och säljaktiviteter, mässor och utställningar i området tillsammans med återförsäljare
  • ingå och följa upp avtal med återförsäljare, installatörer och kedjor inom nyförsäljning, installation och service
  • ha dialog med byggherrar av stugprojekt - och bidra i fackliga dialoger med arkitekter, konsulter och kommuner
  • samarbeta nära med kollegor för att bidra till goda processer och god utveckling
  • vara en aktiv och engagerad bidragsgivare i utvecklingen av JETS position inom fritidshus- och villasegmentet

DIN PROFIL

Vi söker dig som kan visa upp goda resultat inom teknisk försäljning. Det är också en fördel om du har erfarenhet från VVS-branschen, gärna som säljare för utrustningsleverantörer, grossistledet, eller kunskap eller erfarenhet som VA/avlopps-konsult.

Du har stor drivkraft och gillar att ta kontakt med potentiella kunder och skapa nya kontakter. För att lyckas i jobbet tror vi att det är viktigt att du är en strukturerad och lösningsorienterad person som gillar att vara på språng och har god genomförande förmåga.

Vi ser också gärna att du

  • har relevant utbildning – relevant och god arbetslivserfarenhet kan kompensera för bristande utbildning
  • etablerar trovärdighet, tillit och inflytande hos andra
  • är analytisk och systematisk, samtidigt som du ser möjligheter och är lösningsorienterad
  • arbetar effektivt med digitala arbetsverktyg och system
  • har goda språkkunskaper i svenska och engelska, och gärna andra skandinaviska språk
  • har B-körkort

Vi uppmuntrar dig att söka, även om du inte känner igen dig i allt som nämns i den här texten. Kompetens kan alltid utvecklas, och i slutändan är det personlighet, förmågor och entusiasm för rollen som är avgörande!

VARFÖR JETS?

  • Vi erbjuder en tjänst med spännande arbetsuppgifter i ett internationellt företag med stor tillväxt och tro på framtiden.
  • Du kommer att bli en del av en god och informell miljö, omgiven av generösa kollegor med höga ambitioner.
  • En kultur där vi värdesätter korta beslutsvägar, innovationskraft och hög genomförandekraft.
  • JETS verksamhet är en del av den gröna omställningen och bidrar varje dag till en mer hållbar utveckling i samhället.
  • Konkurrenskraftiga villkor och goda pensions-/försäkringsavtal.

Ansökningsfrist: 24 oktober 2024 – vi utvärderar ansökningar löpande.

Vill du ha mer information om tjänsten?

Kontakta vår rekryteringspartner HAMNØY AS via rådgivare

  • Allette Solberg, tlf. +47 900 20 132
  • Jan Tore Hamnøy, tlf. +47 411 02 200

Registrera och skicka in CV och ansökan, och kom ihåg att bifoga alla relevanta intyg och examensbevis. Vår rekryteringspartner behandlar alla förfrågningar konfidentiellt – även gentemot oss på JETS i den inledande fasen (om så önskas).

Tillträde: Enligt överenskommelse.
JATS logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JETS är ett internationellt företag som arbetar med banbrytande vakuumteknik som minimerar användningen av världens mest sårbara resurser. Sedan starten 1986 har JETS levererat över 600 000 vakuumtoaletter globalt, vilket bidrar till att spara nästan 25 miljoner liter dricksvatten dagligen jämfört med traditionell teknik.

Koncernen hade 2023 en omsättning på över 700 MNOK, där närmare 85 procent av omsättningen är export. De kommande åren vill Jets fortsätta växa och letar alltid efter bättre, smartare och mer miljöeffektiva sätt att hjälpa ledande företag att möta framtidens utmaningar.

JETS har idag närmare 200 anställda. 130 av de anställda är lokaliserade vid huvudkontoret på Hareid utanför Ålesund i Norge.

JETS Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Jets och har återförsäljare/showrooms i flera städer i landet, dit man är välkommen att besöka för att se de utställda produkterna. I Sverige erbjuder vi bland annat kompletta systemlösningar för fritidshus och villa utanför kommunalt VA.

Läs mer om oss på jetsgroup.com och jets.se