Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
09 oktober 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
18 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Instruktör till Rottne Industri

Instruktör till Rottne Industri Rottne Industri är ett svenskägt företag med all produktion inom Sveriges gränser. Med ambition att växa står vi väl rustade inför framtiden tack vare engagerad personal och ett av världens bästa skogsmaskinprogram. Huvudkontoret ligger i natursköna Rottne, 2 mil från Växjö.

Dina uppdrag

På plats i skogen gör vår instruktör, driftsättning av levererade skogsmaskiner för att säkerställa att allting fungerar optimalt och att maskinen presterar så bra som möjligt. Du kommer också att vara med och träffa våra återförsäljare och kunder på kundträffar och mässor. Kommunikationen med återförsäljare och slutkund är en viktig del i ditt arbete. Internt kommer du att vara bollplank till andra avdelningar och stötta vår leveransavdelning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Se till så att leverans till kund genomförs med fokus på utbildningskvalitet och produktkvalitet.
Planera och utföra utbildning till maskinförare såväl på svenska som engelska
Kommunicera med våra återförsäljare på alla marknader vid och efter maskinleveranser.
Samarbeta och samordna med verksamheten på leveransavdelningen.
Justera maskiner i fält för att kunna nå kunds önskemål och för hög produktivitet på maskinens kapacitet

Din profil

Vi söker en skogsmaskinförare med god förståelse för skogsmaskinens el, hydraulik, styr och apteringssystem. Det är viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk då du kommer att ha en viktig roll som utbildare och i relationen till våra kunder. Du behöver kunna hålla god ordning och vara strukturerad, ha förmågan att skapa rutiner men också vara flexibel och anpassningsbar vid oväntade förändringar. Vidare är du nyfiken och lösningsorienterad samt har förmåga att skapa ett lag där alla tar ansvar och ställer upp för varandra.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:

Gedigen erfarenhet av att arbeta i skogen med skogsmaskiner, både skotare och skördare
Stort tekniskt intresse
Förmåga att planera och prioritera
Kommunikativ med hög social kompetens
Kunna kommunicera väl på svenska och engelska
Möjlighet att genomföra resor inom Sverige samt utomlands upp till 150 dagar per år

Vi erbjuder dig:

Jobb på ett privatägt företag, med snabba beslutsvägar och en spännande produkt, som värnar om individen. Du kommer att få stort inflytande och stor frihet vid planerandet av ditt arbete. Vi bryr oss om våra medarbetare och har en bra friskvård. Du kommer till ett team med en mycket bra kamratanda.

Din ansökan

Skicka din ansökan till ansokan@rottne.com märkt med ”instruktör”. Frågor om tjänsten besvaras av Marknadschef, Niklas Lefevré 0470-758712 eller HR-chef, Malin Kidell 0470-758787.

Rottne Industri AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 750 miljoner och har ca 220 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa och Nordamerika.

Läs mera på www.rottne.com

Rottne Industri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rottne Industri är i dag världens fjärde största tillverkare och leverantör av kraftfulla, hjulburna skogsmaskiner anpassade för kortvirkesmetoden. Det är vi stolta över. Från våra fabriker levereras varje år runt 200 toppmoderna och robusta skördare och skotare till fyra kontinenter.