Hoppa till innehåll
Nordic Energy Partner AB logotyp

Montör för Solcellspaneler sökes till Örebro!

Sista ansökningsdag
16 november 2024 (50 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Filip Fagerman
Email
Vill du jobba inom en växande framtidsbransch med möjlighet att utvecklas inom företaget? Då har du hittat rätt! Vi på Nepab söker omgående solcellsmontörer till vårt team i Örebro.

Som solcellsmontör ingår du i ett team som installerar solcellsanläggningar hos privatpersoner, lantbruk, bostadsrättsföreningar och företag. I arbetet ingår byggande av ställning och montering av fästmaterial och solpaneler.

Vi söker dig som är har god arbetsmoral och samarbetsförmåga. Du är noggrann och van att arbeta praktiskt. Det är meriterande om du har jobbat som solcellsmontör men det är inget krav. Vi ser helst att du har relevant erfarenhet från byggsektorn (exempelvis takarbete, snickeri, ställningsbygge eller dylikt). Som montör är du Nepabs ansikte utåt, det är därför viktigt att du är serviceinriktad.

Kvalifikationer

Krav:
  • Språk - Svenska
  • Körkort - B
Meriterande:
  • Erfarenhet av solcellsmontage, takarbete
  • Fallskyddsutbildning
  • Utbildning ställningsbyggare
  • BE Körkort
Skicka din ansökan till filip.fagerman@nepab.nu Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du skulle passa för den här tjänsten.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Nordic Energy Partner AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 november 2024 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Energy Partner AB är i grunden ett El och VVS företag med speciell inriktning på solenergi och värmepumpar. Vi har lång erfarenhet av försäljning, installation och service.

Grunden till Nordic Energy Partner AB lades redan 2011 och vi var tidigt ute med arbete gällande solcellsanläggningar, vi är dessutom ett av få företag med certifierad personal för just solenergi av Incert.

Ägarna till företaget har dessutom lång erfarenhet av värmepumpar, redan under 90-talet utfördes service- och installationsarbete med värmepumpar i alla dess olika utföranden och former. Givetvis är vi även inom detta område certifierade av Incert.

Därav ligger den speciella inriktningen på solenergi och värmepumpar oss varmt om hjärtat och dessutom helt rätt i tiden med det växande energibehov samhället står inför.