Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Underhållsmekaniker till Smurfit Westrock – Är du vår nästa problemlösare?

Sista ansökningsdag
12 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Smurfit Westrock, en global ledare inom hållbart papper och förpackningar, är verksamt i 40 länder med över 500 förpackningskonverteringsanläggningar och 62 pappersbruk. Vi erbjuder en oöverträffad portfölj av innovativa förpackningslösningar, allt från wellpapp- och konsumentförpackningar till Bag-in-Box-förpackningar® och displayer på försäljningsställen.

Den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 800 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner och säte i Eslöv. I Gävle tillverkar vi wellpapp i våra lokaler på Brynäs. Vi är ett härligt team på ca 125 medarbetare som nu söker en ny kollega.

Vi är ett bolag som är fast beslutna om att göra skillnad för en grönare och blåare planet. För oss innebär det att göra de rätta valen för vår personal, våra lokalsamhällen och vår miljö, genom produkter och processer som gör verklig skillnad för våra kunder och över hela vår värdekedja. Sann hållbarhet sträcker sig hela vägen: från inköp och samarbete med våra leverantörer, till produktion och produktleverans till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Älskar du att fixa och trixa med teknik och har ett brinnande intresse för mekanik? Är du en "MacGyver"-typ som alltid hittar kreativa lösningar på tekniska utmaningar? Då kan denna möjlighet vara perfekt för dig! Smurfit Westrock söker nu en engagerad och lösningsorienterad underhållsmekaniker till vårt team.

I rollen som underhållsmekaniker kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa att vår produktion går som planerat. Du kommer att vara ansvarig för både förebyggande och avhjälpande underhåll, samt för att genomföra förbättringsåtgärder. Detta innebär att du kommer att utföra regelbundna inspektioner och underhåll för att förhindra driftstopp, identifiera och åtgärda tekniska problem när de uppstår, och implementera innovativa lösningar för att optimera maskinernas prestanda och livslängd.

Arbetet är förlagt till ständig natt, från söndag kväll till fredag morgon.


Din profil
Vi letar efter dig som brinner för mekanik och teknik och har en passion för att lösa problem på ett kreativt sätt. Din förmåga att tänka utanför boxen och hitta effektiva lösningar är avgörande. Du är en person som alltid är redo att lära dig och utvecklas inom ditt område, och din flexibilitet gör att du trivs med att växla mellan olika arbetsuppgifter i en varierad arbetsmiljö. Du är också positiv och social, med en förmåga att kommunicera och samarbeta väl med dina kollegor. För att lyckas i rollen är det viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift, och det är en fördel om du även är trygg i engelska, även om det inte är ett krav.

Ansökan
Skicka din ansökan och bli en del av vårt framgångsrika team på Smurfit Westrock. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och din passion för mekanik!

I denna rekrytering samarbetar Smurfit Westrock med Clockwork Rekrytering.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 13 oktober. Urval och intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan på www.clockworkpeople.se. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niclas Andersen på 073-351 27 91 eller niclas.andersen@clwork.se.



Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.