Hoppa till innehåll
Niwa Entreprenad AB logotyp

Betong/Armerare

Sista ansökningsdag
14 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker dig som har erfarenhet av betongarbeten och armering. Som person bör du ha god fysik, vara noggrann och arbeta strukturerat med en positiv inställning. Du arbetar efter uppsatta mål, riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund. Du har lätt att se problem och hittar snabba bra lösningar. Vi ser att du är engagerad och brinner för detta, du är lika lyhörd som du är kommunikativ med din grupp som med kunderna. God service och god framförhållning ser du som en självklarhet. Tjänsten innebär ett fritt och omväxlande arbete utomhus. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Du kommer att arbeta med betong/armering och tillhörande uppgifter såsom gjutning, armering, formbyggnad, ritningsläsning, slipning av betonggolv mm.

Kvalifikationer och erfarenhet
  • Du har ett par års erfarenhet av arbeten som Betongarbetare/armerare.
  • Krav, körkort B
Meriterande
  • Har du även erfarenhet av träarbete och kan tänka dig arbeta med detta, ser vi det som positivt, för att få rotation och omväxling i din sysselsättning.
  • Du har tidigare jobbat på större byggen med erfarenhet av storform
  • Eftersom vi är stationerade i Karlstad och mycket av våra jobb finns inom 20 mils radie, kanske du bor i närheten.
Övrigt

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Din ansökan skickas till pererik.edhlund@sten-vag.se

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta VD, Per-Erik Edhlund tel. 070-600 89 00. För mer information om företaget se www.niwa.se
Niwa Entreprenad AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 november 2024 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Niwa Entreprenad AB, med 80 års erfarenhet inom byggbranschen ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom bygg, mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier.Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län. Hos oss jobbar ca. 80 anställda.