Hoppa till innehåll
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp

Nu söker vi svetsare till Ronneby!

Sista ansökningsdag
12 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du bredda din kompetens? Vill du bli en del av vårt team? Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos många attraktiva arbetsgivare, där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi. Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en teknikintresserad svetsare (TIG, MIG och MAG) till spännande uppdrag i Ronneby med omnejd och med start omgående eller enligt överenskommelse.

Formell kompetens
  • Licens inom svetsning, TIG, MIG och MAG
  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • Körkort B och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
Meriterande är om du har truckkort, traverskort, heta arbeten och säkra lyft.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du arbetat som svetsare på ett producerande företag tidigare och har kunskap om olika material. Du har i grunden en utbildning inom verkstad, fordon eller industri och ett stort intresse för teknik. Du är noggrann, pålitlig och har ett gediget kvalitéts -och miljötänk.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad och positivt inställd till utmaningar. Du är en person som tycker om att ta ansvar, då det ställs höga krav på kvalitet, finish och precision i det arbete du utför. Du ska trivas med att arbeta både i grupp och självständigt, vilket ställer krav på att du är flexibel, självgående, driven och tar egna initiativ.
Vidare krävs det att du har god förmåga att ta till dig instruktioner på svenska både muntligt och i skriftlig form.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/heltid/Ronneby med omnejd.
Arbetet är förlagt dagtid, skift kan förekomma i perioder.

Tillträde
Omgående/enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Joakim Jonasson på 0722-052892 alt. joakim.jonasson@lernia.se

Information
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.