Hoppa till innehåll
Borås Bil logotyp

Nu söker vi lastbilschaufför med C behörighet till Borås Bils olika anläggningar i Sjuhärads...

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi lastbilschaufför med C behörighet till Borås Bil!

Nu har vi en spännande tjänst som lastbilschaufför med C-behörighet. Vi söker nu tillsammans med Borås Bil efter en engagera och driven medarbetare som vill vara en del av ett engagerat och glatt team. Ta chansen att få arbeta i ett framstående bolag och utveckla dina färdigheter med ett härligt team.

Om jobbet

Som lastbilschaufför med C-behörighet hos vår kund kommer du att ansvara för att köra lastbil mellan Borås bil olika anläggningar, du kommer transportera bilar däremellan. Du kommer att ha ansvar för att säkerställa att lasten är korrekt lastad och att den levereras i tid enligt angivna instruktioner. Du kommer även att vara ansvarig för att utföra rutinkontroller och rapportera eventuella fel eller skador.

Arbetet bedrivs på dagtid.

Uppdraget är initialt på ett år med möjlighet till förlängning.

Den vi söker

Vi letar efter dig som har erfarenhet av att köra lastbil med C-behörighet. Det är önskvärt att du har en relevant utbildning inom fordon, transport och logistik. Vi söker någon som är ansvarsfull, noggrann och trivs i en roll där du är en viktig del i organisationen. Hos oss kommer du få chansen att utvecklas och arbeta i en professionell miljö tillsammans med dina kollegor. Vi ser att du som söker är proaktiv och trivs i en dynamisk arbetsmiljö där du kommer ha många kontaktytor inom organisationen.

Om anställningen
  • Placeringsort: Borås
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Sista ansökningsdag: sista september 2024
Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - vänligen kontakta info@lernia.se

Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvarig konsultchef och rekryterare Isabelle Bernhardsson - via mail isabelle.bernhardsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Borås Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.