Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Butikschef till Bolist Handelsgruppen i Vansbro

Sista ansökningsdag
05 oktober 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Handelsgruppen Bygg & Järn är hjärtat i en gemenskap som sträcker sig över sju orter. Du hittar oss i Ekshärad, Hällefors, Leksand, Vansbro, Malung, Sälen och Idre. Med en omsättning på ca 300 miljoner kronor och med ca 60 medarbetare är vi stolta över att vara en del av Sveriges största bygg- och järnhandelskedja, Bolist.

Är du en driven och affärsinriktad ledare med en passion för byggbranschen? Vill du ha en nyckelroll där du får möjlighet att forma och utveckla en framgångsrik bygghandel? Vi söker nu en dynamisk butikschef som kan kombinera säljorientering med coachande ledarskap för att leda vårt team framåt!

Dina arbetsuppgifter
Som butikschef till vår butik i Vansbro blir dina övergripande arbetsuppgifter att ansvara för butikens dagliga drift där du leder och fördelar arbetet mot de förväntade försäljnings- och lönsamhetsmål som finns inom organisationen. Tillsammans med ditt team leder du utvecklingen av butiken och strävar ständigt efter förbättringar och ser potential i nya affärer. Du har personalansvar för ett team av 6 medarbetare och ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Utöver detta är du operativ i arbetet i butiken, har ett administrativt ansvar gällande ekonomi, personal, affärssystem och struktur för butikens rutiner.

Din profil
Vi söker en affärsinriktad och säljorienterad ledare som brinner för att driva tillväxt och utveckling. Som coachande ledare har du en unik förmåga att inspirera och motivera ditt team, samtidigt som du aktivt följer upp deras prestationer för att säkerställa att ni når era mål. Din utvecklingsorienterade inställning innebär att du ständigt strävar efter förbättring och är beredd att implementera nya strategier och metoder för att optimera resultat.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av ledarskap och försäljning. Meriterande är branschkunskap, antingen förvärvad genom tidigare arbete på en bygghandel eller genom att ha arbetat som exempelvis snickare. Förståelsen för de produkter och tjänster vi erbjuder möjliggör att du kan ge expertvägledning till både kunder och kollegor. Du har erfarenhet av att jobba med affärssystem.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering, för mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erica Sundin, erica.sundin@clwork.se 0733-51 27 60. Din ansökan gör du via www.clockworkpeople.se. Sista ansökningsdag är 6 oktober.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 oktober 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Handelsgruppen Bygg & Järn är hjärtat i en gemenskap som sträcker sig över sju orter. Du hittar oss i Ekshärad, Hällefors, Leksand, Vansbro, Malung, Sälen och Idre. Med en omsättning på ca 300 miljoner kronor och med ca 60 medarbetare är vi stolta över att vara en del av Sveriges största bygg- och järnhandelskedja, Bolist. Är du en driven och affärsinriktad ledare med en passion för byggbranschen? Vill du ha en nyckelroll där du får möjlighet att forma och utveckla en framgångsrik bygghandel? Vi söker nu en dynamisk butikschef som kan kombinera säljorientering med coachande ledarskap för att leda vårt team framåt!