Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Sales Manager Road till ITS Independent Transport & Shipping

Sista ansökningsdag
12 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet från speditionsbranschen, eller framgång inom försäljning och brinner för den personliga kontakten? Då är rollen som Sales Manager Road hos ITS Independent Transport & Shipping något för dig! Här finns det stor potential att växa och utvecklas i rollen och bli en del av en god företagskultur och gemenskap. Välkommen in med din ansökan!



Om tjänsten

ITS Independent Transport & Shipping är en ledande aktör inom transport och logistik som erbjuder ett komplett utbud av världsomfattande transport- och logistikrelaterade tjänster. De fokuserar på att leverera högkvalitativa tjänster som optimerar logistik och skapar mervärde för kunder. Genom innovativ teknik och ett omfattande nätverk säkerställer de effektiva och pålitliga transporter. Vägavdelningen på ITS Independent Transport & Shipping driver egen styckegodstrafik på Norge, England och Europa.

I rollen som Sales Manager Road kommer du driva både nyförsäljning och merförsäljning inom avdelningen för vägtransporter. Du ansvarar för att etablera och upprätthålla starka kundrelationer samt genomföra marknadsanalyser för att identifiera och förstå marknadstrender och potentiella kunder. I din roll kommer du att arbeta i speditionssystemet Cargowise One och dess CRM-modul. Du kommer samarbeta tätt tillsammans med det operativa teamet samt marknadsansvariga på övriga avdelningar, vilket kommer vara en central del av din roll. Resor ingår som en del av tjänsten, vilket ger dig möjlighet att etablera värdefulla kontakter och utveckla relationer på marknaden.

Du erbjuds

  • Privatägt företag med god stabilitet och låg personalomsättning
  • God företagskultur och gemenskap. Regelbundna avdelningsaktiviteter såsom frukost, after work samt företagsgemensamma aktiviteter
  • Centralt kontor i Göteborg
  • Frihet under ansvar
  • Goda anställningsförmåner


Arbetsuppgifter
  • Driva nyförsäljning och merförsäljning inom vägtransportavdelningen
  • Upprätthålla befintliga kundrelationer
  • Utföra marknadsanalyser för att identifiera marknadstrender och potentiella kunder


Kvalifikationer
  • Har tidigare erfarenhet av speditionsbranschen
  • Har tidigare erfarenhet av försäljning
  • Har ett stort säljdriv
  • Har kunskaper i Excel
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då detta förekommer i det dagliga arbetet
  • B-körkort då resor ingår i tjänsten

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Driven
  • Självgående
  • Förtroendegivande
  • Samarbetsinriktad

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din potential. Du är självgående och har en god förmåga att samarbeta, samtidigt som du skapar förtroende hos kunder. För dig är försäljning alltid i fokus, och du trivs med att aktivt identifiera nya affärsmöjligheter och driva dem framåt. Din passion för försäljning märks tydligt i ditt engagemang och vad du kan bidra med. Du arbetar noggrant och effektivt, samtidigt som du är en viktig lagspelare som bidrar till teamets gemensamma framgång.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se