Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker nu en tekniker till Gästrike Ekogas!

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en flexibel och självgående tekniker med erfarenhet av tekniskt underhåll inom industriell produktion? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en tekniker till Gästrike Ekogas, ett företag som verkar i framkant av samhällets omställning mot en fossilfri framtid. De bedriver en komplex industriell behandling av avfall i vilken biogas och biogödsel tillverkas i en lokal cirkulär ekonomi. Deras huvudsakliga verksamhet är belägen i Forsbacka utanför Gävle.

I din roll som tekniker hos Gästrike Ekogas är du en nyckelfunktion för deras kontinuerliga produktion och kvalitetskontroll. Du kommer att ansvara för driften av deras gasanläggningar i Gävle samt ha det övergripande ansvaret för att deras infrastruktur för gashantering uppfyller gällande regelverk. Du ingår i teamet med övriga fem tekniker som tillsammans sköter om alla anläggningsdelar inom bolaget.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du har stora möjligheter att påverka och utveckla dina ansvarsområden. Du arbetar nära dina kollegor som gärna utbyter erfarenheter, kunskap och stöttar varandra. Det finns möjlighet att utvecklas inom företaget och kompetenshöjning under din anställning värderas högt.

Ansvarsområden
* Anläggningsansvar för uppgraderingsanläggning, distributionsanläggning, tankstation och bussdepå i Gävle
* Övergripande ansvar att bolagets samtliga gasanläggningar följer gällande regelverk inklusive dokumentationen kring det (de samarbetar med 3:e parter i mycket av detta arbete).
* Vara delaktig i fortlöpande förbättringsarbetet och ta fram förslag för det förebyggande underhållsarbetet
* Delta i underhållsrelaterade arbeten och projekt inom bolaget
* Rapportering av genomfört underhållsarbete och behov av kommande åtgärder

Anställningen är en tillsvidaretjänst på 100% med 6 månaders inledande provanställning. Dina arbetstider kommer att vara vardagar 07.00-16.00 med beredskap var 5:e vecka där det krävs att du kan inställa dig i Forsbacka inom 60 minuter.

Detta söker vi:

Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse som är van vid problemlösning under eget ansvar. Du är relationsbyggande och tar egna initiativ såväl när det gäller tekniska åtgärder som i kontakter med andra.

Kvalifikationer
* Erfarenhet av tekniskt underhåll inom industriell produktion
* Kunna genomföra strukturerad felsökning och reparation inom mekanik och elektronik
* Talar och skriver obehindrat på svenska
* Kunskaper i engelska i nivå för att kunna läsa instruktioner och ha dialog med leverantörer
* Körkort B
* Lyhörd, flexibel och duktig på att självständigt lösa problem
* God samarbetsförmåga

Meriterande
* Erfarenhet av digital systemövervakning (t.ex. SCADA)
* Erfarenhet av arbete i EX-zon, trycksatta anordningar och gaser
* Förarbevis för hjullastare
* Erfarenhet av digitala plattformar för underhåll och kvalitetsuppföljning
* Gymnasieutbildning

Låter detta som något för dig? Vi rekryterar för tjänsten löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com