Hoppa till innehåll
Martin & Servera Restauranghandel AB logotyp

Servicetekniker sökes till Martin & Servera i Stockholm

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (3 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Var med och gör varje dag lite godare!

Är du en erfaren servicetekniker som vill vara med och bidra till nöjdare kunder och samtidigt utveckla restaurangbranschen tillsammans med oss?

Vi på Martin & Servera levererar mat, dryck och tjänster till restauranger och storkök, över hela Sverige. Som marknadsledare driver vi utvecklingen och jobbar hårt för att göra varje dag lite godare. Du arbetar ute hos våra restaurangkunder med felsökning, reparation, underhåll och garantiservice av storköksmaskiner. Du är med och levererar Martin & Serveras helhetserbjudande till våra kunder. Du säkerställer att våra egenproducerade kemikalier fungerar som de ska ute hos kund. Med omtanke om kunderna och kunskap om deras vardag, stärker och breddar du deras affärer, på lång och kort sikt.

Du blir en del av vår teknikavdelning som består av 14 kollegor runt om i landet. Vi har en stark intern gemenskap där vi jobbar tillsammans, stöttar varandra och har roligt ihop.

Ett hållbarhetsarbete i framkant.

Hållbart företagande är en integrerad del i hur vi inom Martin & Servera utvecklar affärer. Vi är övertygade om att företag kan förändra samhället till det bättre. Vår hållbarhetsstrategi bygger på att maximera affärs- och samhällsnytta och samtidigt minimera negativ påverkan på människa, djur och natur. Du blir en viktig del av det arbete som vi tillsammans gör varje dag för en mer hållbar framtid.

Stabilt och långsiktigt.

Vi har en stark och långsiktig ägare i form av familjeägda Axel Johnson, vilket skapar både trygghet och stora utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Vi erbjuder dig.

Hos oss får du ett spännande jobb med goda förmåner som till exempel ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdande bidrag och lunchsubvention. Vi utmanar oss själva och värdesätter prestationer på samma sätt som vi värnar om en bra balans mellan jobb och privatliv.

En varierande vardag.

Dina dagar består av servicearbeten hos våra restaurangkunder. Du planerar självständigt dina dagar då du bokar och utför kundbesök. Du tilldelas uppdrag löpande och du ansvarar för helheten från inkommande order till avslutat arbete.

Hos oss får du en händelserik och varierande vardag. Du utgår från vårt huvudkontor i Stockholm och du kommer arbeta i framförallt södra Stockholm med omnejd och du har en välutrustad servicebil. I tjänsten ingår också ett antal inplanerade tjänsteresor till andra orter.

Viktigt för att jobbet ska passa dig.
  • Teknisk erfarenhet och kunskap av storköksmaskiner så som diskmaskiner, köksugnar, stekbord
  • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning. Elbehörighet är meriterande.
  • Elkunskap är ett krav
  • Erfarenhet av kundservice
  • Vana av att arbeta självständigt och intresse för problemlösning
  • Grundkunskaper i officepaketet
  • Om du kan fler språk än svenska och engelska ser vi det som meriterande
  • B-körkort
Hur går rekryteringen till?

Vi jobbar aktivt för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Med målet att spegla alla våra kunder och samhället vi verkar i, söker vi människor i alla åldrar och med olika bakgrunder. I våra rekryteringar använder vi oss av personlighetstest. Det är för att kunna jämföra kandidater på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt. Vi gör också bakgrundskontroller. Läs mer om rekryteringsprocessen på vår hemsida.

Sista ansökningsdag är 2024-09-30

Tillträde: Snarast.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%

Arbetstider: Dagtid

Bolag: Martin & Servera Restauranghandel AB

Adress: Lindhagensgatan 133, Stockholm

Kontakt: För frågor kontakta: Johannes Jonsson, 0702381250 (vi tar ej emot ansökningar via brev/mejl).

Välkommen till Martin & Servera-gruppen

Vi är en familjeägd koncern med ett heltäckande erbjudande till restauranger, kaféer och storkök över hela Sverige. Vi är över 3000 medarbetare som tillsammans driver restaurangbranschen framåt. Med omtanke om varandra, våra kunder och vår planet gör vi varje dag lite godare.
Martin & Servera Restauranghandel AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren