Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kundrådgivare för uthyrning inom bygg, anläggning och industri

Sista ansökningsdag
08 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en bakgrund inom bygg samtidigt som du är en fena på sälj? Då kan rollen som kundrådgivare till vår kund inom byggbranschen passa dig perfekt! Vi söker efter dig som har koll på byggprocessen, kan inge förtroende till kund och vara en rådgivande partner. Sök idag då vi ser en omgående start för uppdraget!



Om tjänsten

Vår kund inom bygg, anläggning och industri söker efter en kundrådgivare till deras depå i Stenungsund. Din uppgift blir att vårda och rådge kundens kunder inom bygg, anläggning och industri. Du kommer att resa ut till de olika projekten för att följa upp med kunderna för att säkerställa kundnöjdhet och att de har alla maskiner de behöver för sina byggen. Viktigt är att du har en förståelse för byggprocessen så att du på ett professionellt och kunskapstungt sätt kan guida kunden i deras byggprocess. Därtill är det av stor vikt att du har en hög kommunikativ förmåga, är social och trivs med flera kontaktytor och bollar i luften.

Du kommer vara stationerad och utgå från depån i Stenungsund och arbeta med omnejd till närliggande orter. Bil finns att tillhanda på depån. Dina arbetstider är måndag till fredag, vanligtvis mellan KL 7-16, men det är av stor vikt att du är flexibel och tillgänglig när kunderna startar sin dag. Därav kan arbetstiderna variera, helg och kvällsjobb förekommer dock inte på en daglig basis. På depån i Stenungsund har du sällskap av din närmsta chef Johan. Med tanke på att ni är ett litet team är samarbete, prestigelöshet och ansvar viktiga faktorer för att få vardagen att flyta på.

Tjänsten startar med en konsultanställning på 6-12 månader hos oss på Academic Work. Men tanken är att du efter denna period skall gå över till kunden permanent, därav kommer samarbetet kontinuerligt att utvärderas för att säkerställa att samtliga parter är nöjda. Vi söker dig som kan starta omgående!

Du erbjuds

  • Ett omväxlande och givande arbete
  • Foten in på ett av Skandinaviens största leverantörer och uthyrare av byggrelaterade tjänster och produkter
  • En arbetsplats där det anses viktigt att ha kul på jobbet


Kvalifikationer
  • Har en bakgrund inom byggbranschen och därmed en förståelse för hur byggprocesser fungerar
  • Har god datorvana - du kommer att lägga ordrar till kund och boka externa transporter i systemen
  • Minst har B-körkort
  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då detta krävs för arbetet

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av en liknande tjänst
  • En bakgrund från ett liknande bolag inom branschen

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Målmedveten
  • Ansvarstagande
  • Social
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se