Hoppa till innehåll
Bodycote logotyp

Processingenjör

Sista ansökningsdag
06 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Processtekniker 

Är du driven, noggrann och strukturerad tekniker som drivs du av förbättrings- och utvecklingsarbete? Är du dessutom en lagspelare som vill vara en del av vår globala framgångsresa inom Värmebehandling? Då är du kanske den vi söker! Vår enhet i Hudiksvall söker nu en Processtekniker.

Om Företaget: 
Bodycote startade i England för nästan 100 år sedan. Idag är vi ett globalt världsledande företag inom termiska processer. Våra kunder finns inom många industrisegment som fordon, försvar, flyg, energi, tillverkande industri etc. Bodycote är kända som en kunnig och pålitlig partner med bred och djup kompetens inom värme- och ytbehandling. I Sverige har Bodycote  5st  legovärmebehandlingsverkstäder, varav enheten i Hudiksvall är en. Verkstaden är specialinriktad på nitrerprocesser såsom nitrokarburering, Corr-I-Dur och plasmanitrering. Vi är 7 anställda på plats i Hudiksvall, totalt är vi 275 anställda inom koncernen i Sverige.

Verkstaden startade 2008 och har de senaste fem åren kompletterats med ytterligare utrustning och fler processer för att möta våra kunders behov med framtida teknik. 

För att lyckas i rollen som Processtekniker ser vi att du har:

  • eftergymnasial examen inom process, teknik eller material, eller motsvarande kunskap. 
  • arbetat med teknik, maskin eller process inom industriell verksamhet under några år.
  • serviceinriktad mot kund då tjänsten även innebär en hel del teknisk kundservice.

Vi tror att du har arbetat några år som t ex processtekniker/operatör, mekaniker eller annan motsvarande roll inom process eller teknik i ett verkstadsföretag och nu är redo för att ta nästa steg i din karriär, där dina kunskaper inom värmebehandling kommer till stor nytta. Det är en merit om du har erfarenhet av värmebehandling.

Personliga egenskaper: 
Du är noggrann, prestigelös och kommunikativ. Du är analytisk, strukturerad och motiveras av utvecklings- och förbättringsarbete. Som en del av vårt härliga gäng är det jättebra om du är öppen och gillar att bidra till en god stämning!


”Att få vara en del av ett globalt företag med en platt organisation som har snabba beslutsvägar är en av anledningarna till att jag trivs väldigt bra på Bodycote. Enheten i Hudiksvall ingår i Bodycote´s norra region i Sverige som består av kunniga människor med många års erfarenhet, vilket gör att vi arbetar bra tillsammans och ofta snabbt hittar lösningar på utmaningar vi ställs inför”.
-Tomas Klemets, General Manager AGI Sweden North       

Om arbetet som Processtekniker:
Som Processtekniker driver du förbättringar för att upprätthålla och effektivisera prestanda och kvalitet i alla våra processer. Det gäller både förebyggande och korrigerande åtgärder. Du arbetar med och följer upp planerat underhåll och kvalitetskontroller på vår utrustning samt säkerställer att detta utförs enligt rutin. Som Processtekniker är du även EHS-koordinator för enheten, där du driver och utvecklar vårt EHS-arbete i samverkan med vår centrala EHS-funktion.

Vi erbjuder:  
Tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön och sex veckors semester (med möjlighet till förskottssemester) samt en bra tjänstepension. Du arbetar dagtid, möjlighet till flexibel arbetstid finns, och vi har både friskvårdsbidrag samt förmånscykel. Du kommer in i ett gäng med bra gemenskap där vi hjälper varandra i det dagliga arbetet. Vi växer och utvecklas så det finns bra möjligheter till personlig utveckling, samt möjlighet att gå vidare till andra roller inom företaget om så önskas. Det finns möjlighet att jobba på distans några ggr/vecka. Vi har kollektivavtal för våra anställdas trygghet.  


Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Tomas Klemets: Regionchef Norr telefon: 021 - 15 67 01 mail:tomas.klemets@bodycote.com
Marianne Rönnberg: Senior HR Business Partner Norden telefon: 031 - 332 19 17 mail: marianne.ronnberg@bodycote.com

Rekryteringen sker med löpande urval så skicka in din ansökan via ansökningsknappen så fort som möjligt!

 

  

Bodycote plc är med ca 165 verksamheter världens mest respekterade företag inom materialtekniska tjänster med huvudinriktning mot värmebehandling, ytbehandling och hetisostatisk pressning (HIP). Våra kunder finns inom hela den tillverkande industrin och vi bedriver verksamhet i 22 olika länder över hela världen. Vår verksamhet växer såväl organiskt som genom förvärv. Det innebär att vi i Sverige är i behov av nya medarbetare. Bodycote Värmebehandling AB har fem verkstäder i Sverige - från Hudiksvall i norr till Malmö i söder och våra systerföretag har ytterligare fyra anläggningar i landet. Läs mer om oss på www.bodycote.comEnligt våra kärnvärden lever vi efter en kultur som består av ärligt och transparent beteende. Värdeskapande är kärnan i vår verksamhet och står i fokus i allt vi gör.
 
Bodycote logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup