Hoppa till innehåll
KA Olsson & Gems AB logotyp

Marknadskommunikatör

Sista ansökningsdag
06 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Marknadskommunikatör, vikariat minst 12 månader.
Mölndal

Vill du jobba på ett företag som står för högt kundfokus, eget ansvar, kunskap och omtanke - Då har du kommit rätt! Vi behöver omgående förstärkning och söker ytterligare en härlig medarbetare till vår inhouseavdelning.

Beskrivning
Brinner du för kommunikation och marknad? Vi söker en kollega som aktivt vill vara med och utveckla vår marknadsavdelning, sociala medier och digital content. 

KA Olsson & Gems är ett välkänt bolag i branschen som startade för över 70 år sedan. Vi är ett välmående och tryggt företag som ingår i den starka koncernen Indutrade AB. 

Vi arbetar i moderna, nyrenoverade lokaler i Mölndal. Det finns möjlighet till gratis parkering direkt utanför dörren, och det är bra förbindelser med kollektivtrafiken.

Arbetsuppgifter
Som marknadskommunikatör på vårt kontor i Mölndal fyller du en central funktion i företagets kommunikation och kommer att ha ett nära samarbete med vår e-commerce kollega, avdelningsansvariga samt VD. Tjänsten passar dig som uppskattar ansvarsfulla egna initiativ och kreativt tänkande. Arbetets kärna ligger i att marknadsföra våra produkter, tjänster och vårt varumärke genom olika digitala kanaler samt säkerställa framtagande av marknadsföringsmaterial både digitalt och analogt. Rollen är bred - allt från sociala medier, fotografering och filmning, uppdatering av vår hemsida till kundanpassade artworks.

Din profil
Vi söker dig som har grundläggande erfarenhet av marknadsföring och kommunikation. Vi tror att du tidigare arbetat med kommunikation eller kommer direkt från en vidareutbildning i t ex marknadsföring. Du har kunskap i Adobe Creative Suite, SOME, Google och CMS. 

För att trivas som Marknadskommunikatör hos oss ser vi att du

  • har förståelse hur kommunikation kan driva försäljning
  • är en kreativ "doer" med känsla för detaljer och noggrannhet 
  • utstrålar positiv attityd, vågar ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta med andra 
  •  

    Vår nuvarande marknadsansvariga Lisa Andersson skall vara föräldraledig, här kan du läsa om vad hon säger om jobbet

    "Jag började på KA Olsson för över 12 år sedan. Jag gick mediaprogrammet på gymnasiet, jobbade ett par år på annat företag innan jag började som marknadsansvarig på KA Olsson. 

    Mitt jobb är väldigt "flytande" eftersom jobbet kräver att jag är kreativ och flexibel då det händer nya saker varje dag. Jag sköter allt från designen och informationen på vår hemsida, alla våra sociala medier till att göra kundanpassade artworks till våra större kunder. Jag jobbar nära min kollega Frida som sköter vår webshop men även ett nära samarbete med våra säljare. Min roll är "spindeln i nätet", d v s en viktig funktion för att öka vår försäljning och digitala närvaro.

    Det jag uppskattar mest i mitt jobb är att jag får vara kreativ, att arbetsuppgifterna inte är samma varje dag. Givetvis är mina jobbarkompisar viktiga. Jag har även en schysst chef som lyssnar och stöttar.” 

    Några ord från Frida Savenäs, e-commerce:

    "Min dag består av uppläggning av kunder, hantering av kundorder och lägga upp nya produkter i vår webshop. Jag hanterar allt innehåll i vår webshop och håller den uppdaterad med nya funktioner. Jag jobbar nära Lisa och våra kunskaper kompletterar varandra helt då hon är den kreativa och jag den mer organiserade.

    Jag började på KA Olsson för tre år sedan. Läste e-commerce manager utbildningen på IHM och började på KA Olsson direkt därefter. Jag tycker att stämningen är go på jobbet, vi har härliga kollegor och "högt i tak" och snabba beslutsvägar eftersom vi har en platt organisation. Jag uppskattar friheten att kunna lägga upp de dagliga arbetsuppgifterna på mitt eget sätt"

    Vi erbjuder dig
    Att bli en del i ett väl sammansvetsat team där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Du får trygghet i en stark och framgångsrik arbetsgivare, en härlig arbetsmiljö och positiva arbetskamrater. Vi har givetvis pensionsavsättningar och friskvårdsbidrag.

    Våra gemensamma värdeord är PROFESSIONELLA - SERVICEMINDED - FAMILJÄRA

    Anställning: Föräldravikariat 100%
    Arbetstid:    Vardagar 8 - 17, Sallarängsgatan i Mölndal
    Lön:              Fast månadslön
    Tillträde:      Efter överenskommelse, dock senast november/december så att du kan gå bredvid Lisa i 1-2 månader.

    Ansökan
    Är du vår nya medarbetare? Välkommen att söka tjänsten genom ansökningsknappen nedan. Urval och intervjuer kommer att ske från vecka 42. Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att maila Christina Aspeborn på tina@kao.nu


    Blev du nyfiken på oss och vill se bakom kulissen på vår arbetsplats? Ta en titt på vår video:


    Om oss
    KA Olsson & Gems är ett B2B-företag som under våra 70 år erbjudit produkter
    till den grafiska branschen samt inom display och dekor. Våra kunder är bl a skyltmakare, grafiska verksamheter samt internationella större konfektionskedjor. Vi är totalt 24 medarbetare som omsätter ca 110 Mkr. Bolaget ingår i koncernen Indutrade AB.

    KA Olsson & Gems AB logotyp
    Sök jobbet
    Ansök senast
    06 november 2024 (59 dagar kvar)
    Ansök nu

    Om arbetsgivaren

    Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup