Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
30 september 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en maskiningenjör till vår kund i Alingsås. En spännande möjlighet för dig som erfaren maskiningenjör att utvecklas och arbeta tillsammans med engagerade kollegor för att driva innovativa projekt inom tillverkningsindustrin.

Arbetsuppgifter

Som maskiningenjör kommer du att ansvara för att utveckla och optimera maskin- och produktionsprocesser hos vår kund. Du kommer att ha en central roll i att identifiera och lösa tekniska utmaningar, samt implementera förbättringar för att maximera effektiviteten och kvaliteten. Din expertis kommer även att användas för att säkerställa att maskinerna uppfyller de tekniska kraven och standarder.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en erfaren maskiningenjör med gedigen kunskap inom området. Du har en relevant utbildning inom maskinteknik och har tidigare arbetat med konstruktion, prototyptillverkning och produktutveckling. Du är noggrann, analytisk och har god problemlösningsförmåga. Erfarenhet av CAD-verktyget CREO är ett krav. Erfarenhet av mekanisk design och PLM-systemet Windchil är meriterande.

Om anställningen

Detta är ett konsultuppdrag via Lernia

Tjänstgöringsgrad: Heltid
Placeringsort:
Alingsås
Start: Enligt
överenskommelse
Uppdragslängd:
minst 6 månader

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor kring tjänsten kontakta Malin Arnesson - malin.arnesson@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.