Hoppa till innehåll
Jefferson Wells logotyp

Produktchef till Octowood i Kälarne

Sista ansökningsdag
13 september 2024 (4 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven person som brinner för försäljning, affärsutveckling och produktutveckling? Vill du inte bara anpassa dig till branschens förändringar utan också aktivt forma dess framtid? Då är du den vi söker!

<img src="https://sae3ndp007.blob.core.windows.net/swe/9cb7effc-3e8b-43ec-b94b-2caf659007f2.jpg">

Vad innebär jobbet?
Som produktchef på Octowood kommer du att få utveckla ditt intresse för försäljning och affärsutveckling i en miljö där du har stor frihet i ditt dagliga arbete. Ditt huvudsakliga fokus kommer vara att tillsammans med försäljningschefen öka försäljningen genom merförsäljning mot befintliga kunder och identifiera nya kunder och affärsmöjligheter på marknaden. Ditt engagemang och din förmåga att i nära kontakt med marknaden utveckla produkter och nya affärer kommer att vara avgörande för att säkerställa hållbar tillväxt och konkurrenskraft.

Dina ansvarsområden innebär bland annat att informera kunder om uppdateringar och produktförbättringar. Aktivt bearbeta nya kunder och deltar på evenemang såsom mässor och kundaktiviteter samt säkerställer våra kundrelationer. Du kommer bli en viktig del i vårt team och vi värdesätter engagemang, samarbete och gemenskap högt.

Arbetet innebär en del resande både nationellt och internationellt, våra huvudsakliga marknader finns i Norden, UK men också övriga Europa. I dagsläget är våra kunder främst importörer, fackhandeln eller större lantbruk men vi ser stor potential på nya kunder och affärsområden och viktigt är att besöka presumtiva kunder. När du inte är ute och reser ser vi gärna din närvaro på vårt kontor i Kälarne, det är där vi tillsammans kreerar utveckling. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till Octowoods VD.

Den vi söker
Vi söker primärt dig som har erfarenhet av trämaterial och försäljning. Om du inte har denna specifika bakgrund kan du också vara kvalificerad om du har arbetat som till exempel affärsutvecklare eller produktchef inom ett annat relevant område och är öppen för att prova något nytt. Det är viktigt att du är en kreativ person som kan omsätta idéer till praktiska lösningar och produkter. Du är också självgående och trivs i sociala och dynamiska miljöer där samarbete och effektiv kommunikation är centralt för framgång.

För tjänsten krävs att du talar och skriver svenska och engelska flytande. Du ska även ha goda kunskaper i Microsoft Office och inneha B-körkort. Det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper och erfarenhet från exportaffärer och frakthantering.

Vad kan Octowood erbjuda dig?
Du erbjuds ett spännande uppdrag i en framgångsrik privatägd koncern med korta beslutsvägar och många kontaktytor med leverantörer och kunder i ett företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Sök tjänsten nu!
Om du är redo att ta ett utvecklande uppdrag inom Octowood och har erfarenheten och passionen för produkt- och affärsutveckling så ser vi fram emot din ansökan. I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells. Vid frågor eller en intresseanmälan är du välkommen att kontakta Jefferson Wells konsulter Rosmari Hagström, tel. 073-028 70 40, mejl rosmari.hagstrom@jeffersonwells.se eller Pär Gårdbro, tel. 070 268 80 76, mejl par.gardbro@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt dock senast 2024-09-29

Vi ser fram emot att få arbeta med dig som en mångsidig och kompetent produktchef!
Jefferson Wells logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Octowood AB med 55 anställda i Kälarne i Jämtland tillverkar och säljer åttkantiga stängselstolpar för lantbruksändamål och är ett dotterbolag till Rundvirke Industrier som är Sveriges största specialvirkeskoncern. Koncernen präglas av ett högt kvalitetstänkande från råvaruanskaffning till försäljning. Rundvirke Skog förser koncernens industrier med råvara, AB Rundvirke med tre produktionsställen i Hälsingland försågar kvalitetsvirke till massiva fönsterämnen, Rundvirke Komponent i Edsbyn tillverkar högkvalitativa furuämnen till fönster och dörrar samt Östanåsågen i Edsbyn som sågar konventionella varor. Rundvirke Poles är ett dotterbolag till Rundvirke Industrier som säljer kraftledningsstolpar. Läs mer på www.octowood.se