Hoppa till innehåll
Kroons Fordonsservice AB logotyp

Mekaniker till Kroons Fordonsservice i Borlänge!

Sista ansökningsdag
05 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du händig, har en känsla och ett stort intresse för mekanik och teknik? Har du tidigare erfarenhet som mekaniker?
Då har du en väldigt spännande möjlighet i ett företag som växer framför dig! Skicka in din ansökan direkt då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Kroons Fordonsservice två mekaniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Kroons Fordonsservice under 6 månader. Intentionen är att efter denna provanställning ska bli tillsvidareanställd hos Kroons Fordonsservice.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
Du kommer tillhöra ett sammansvetsat och glatt team på 6 mekaniker i alla åldrar, med högt i tak och som har väldigt roligt på jobbet tillsammans.
Beroende på tidigare erfarenhet så kommer du få den hjälp och introduktion du behöver för att komma in i rollen.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära service, reparationer och felsökningar på personbilar och lätta lastbilar av de flesta märkena.
Rollen innebär ingen regelbunden kundkontakt och du utför arbetsordern självständigt, självklart med ett kompetent och tryggt team på samma verkstad.
Arbetstiderna är måndag-torsdag 07:00 - 16:00 och på fredagar går alla på helg tidigare och slutar 14:30.

Vi söker dig som
Kraven för tjänsten är självfallet att du innehar B-körkort. Du har en dokumenterad fordonsteknisk utbildning. Vidare så har du en dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.
Goda kommunikativa egenskaper och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Då Kroons Fordonsservice är en auktoriserad FIAT-verkstad så ser vi det som väldigt meriterande om du tidigare har erfarenhet med att arbeta med FIAT. Som person är du driven och nyfiken och är en problemlösare ut i fingerspetsarna som inte ger upp.

START: Omgående (enligt överenskommelse)
OMFATTNING: Heltid
STAD: Borlänge
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

#Kroonsfordonsservice #mekaniker #borlänge #verkstad

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Kroons Fordonsservice AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!