Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Produktionschef till Elis Textil Service

Sista ansökningsdag
04 november 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av produktionsplanering inom industri eller logistik? Nu finns möjligheten att leda produktionen på en av Ockelbos största arbetsplatser! Du är med och bidrar till målet om att driva utvecklingen framåt i omställningen till ett mer hållbart samhälle!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Elis Textil Service. Välj inte Elis om du inte gillar teamwork... ...men om du vill vara del av ett företag som är ledande inom cirkulära tjänster och tror på såväl individuell som kollektiv framgång - välkommen!

Om företaget

I Elis-koncernen finns 54 000 kollegor i 30 länder som hjälper sina kunder inom olika branscher. Anläggning i Ockelbo har en lång och fin historia och är en av Elis största anläggningar i en mindre lokalort. Anläggningen har tidigare varit i Landstingets ägo. År 1999 togs anläggningen över av Berendsen, numera Elis. Genom att vara kommunens främsta arbetsgivare har anläggningen spelat en central roll i att skapa och upprätthålla sysselsättning i området, vilket har bidragit till att stärka den lokala ekonomin och gemenskapen. Anläggningen producerar idag ca 29 ton textilier per dag till hotell, restauranger, samt till olika områden inom vård och omsorg. Kunderna finns på orterna Gävleborg, Dalarna, Jämtland, Härjedalen och Uppsala. Platschefen ansvarar för anläggningen och leder den lokala ledningsgruppen. Ledningsgruppen är nyckeln till att säkerställa en effektiv och smidig drift av anläggningen. Genom att ha specialiserade chefer för kundservice, distribution, produktion, lager och MKA, kan anläggningen adressera olika aspekter av verksamheten på ett strategiskt och fokuserat sätt.

Elis har arbetat utifrån en cirkulär affärsmodell sedan starten. Som Europas ledande leverantör av textil- och hygienlösningar har de ett ansvar men också unik möjlighet att leda den utvecklingen. Med omkring 110 medarbetare lokalt, varav majoriteten involverade i produktionen, skapar anläggningen en betydande mängd möjligheter för människor i regionen.

Arbetsuppgifter

Som produktionschef innehar du en central position där både operativt och strategiskt arbete ingår. Dina ansvarsområden inkluderar produktionsplanering, rapportering, och uppföljning, samt ledning av förändringsarbete för att förbättra produktiviteten. Du har övergripande ansvar för anläggningen och arbetar tätt ihop med fyra produktionsledare som leder cirka 90 produktionsmedarbetare i produktionen. Din roll innebär att ingå i ledningsgruppen för anläggningen och rapportera till platschefen. Samarbetet med övriga chefer är avgörande för anläggningens framgång, särskilt med distribution och serviceenheten.

Du befinner dig i en miljö med hög kompetens och stabilitet, med självständiga medarbetare. Anläggningen är en framstående pilotanläggning för textilspårbarhet och arbetar kontinuerligt med förbättringsåtgärder för att öka effektiviteten.

Ditt uppdrag innebär att förvalta och utveckla verksamheten genom kontinuerliga förbättringar och uppföljning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Akademisk utbildning är starkt meriterande
* Intresse och erfarenhet av produktionsplanering och styrning, gärna från tillverkande industri och/eller logistikbranschen.
* Erfarenhet av ledande befattning med chefsansvar
* Du har goda IT kunskaper
* Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift

För att vara framgångsrik i denna roll behöver du visa en vilja att engagera dig i ett synligt och produktionsnära ledarskap. Du är en energisk person med en stark drivkraft och du trivs i att samarbeta med människor. Ditt ledarskap kännetecknas av en coachande inställning där du styr genom att stötta andra, vilket skapar gynnsamma förhållanden för både medarbetarnas och verksamhetens utveckling. Din ödmjukhet skapar en öppen dialog som främjar en positiv arbetsmiljö.

Du bör ha erfarenhet av att arbeta med nyckeltal och målstyrning samt uppskatta att ta ansvar för projekt och driva dem till framgång. Du är uthållig och har förmågan att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat. Struktur och ordning är viktigt i ditt arbete och du är van vid att hantera både det operativa och det strategiska perspektivet. Du värderar alltid goda relationer och är van vid att samarbeta med fackföreningar.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Ockelbo
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 november 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.