Hoppa till innehåll
Upplands Bildemontering AB logotyp

Däckmontör säsongspersonal

Sista ansökningsdag
03 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Antal tjänster
15
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Om arbetet

Du jobbar med montering av däck, hjulskifte, däcktvätt och övrigt förekommande uppgifter kopplade till däckservice. På Bildemo kommer du även att ta emot kunder och guida dem rätt. Utbildning sker på plats löpande.

Vem söker vi?

Du är en praktisk person som har god arbetsmoral och lätt att lära dig nya uppgifter. Vi ser gärna att du har ett bilintresse, och har erfarenhet av att byta däck, på fritiden eller i tidigare arbeten. Det är viktigt att du har god fysik för att klara arbetsuppgifterna. Eftersom du har kontakt med våra kunder ser vi att du är en glad och serviceinriktad person med bra driv och goda kunskaper i svenska.

Meriterande
Erfarenhet från bil- eller gummiverkstad
B-körkort
Truckkort
Vi jobbar löpande med ansökningarna så sök tjänsten redan idag!
Upplands Bildemontering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Bildemontering AB (556595-4533) är ett expansivt bilåtervinning och däckföretag i Uppsala. Genom våra två varumärken Bildemo Däck & Servicecenter (däck) och MärkesDemo Uppsala (bilåtervinning) förser vi våra kunder med 45 000 däck, 10 000 fälgar och 60 000 begagnade originalbildelar per år. Vi är 60 anställda i Uppsala och är ett ISO miljö och kvalitétsäkrat företag som är starkt engagerad inom den lokala idrotten i Uppsala.
Sedan 2017 ingår vi i Nordens största bilåtervinningsföretag Atracco Group AB (556798-0932)