Hoppa till innehåll
Kylpanel i Nässjö AB logotyp

Industriarbetare- Kylpanel söker nu medarbetare till vår produktion i Nässjö

Sista ansökningsdag
04 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Lovisa Meyer
Email
Om tjänsten

Vi söker ny produktionsmedarbetare till vår produktion i Nässjö där vi tillverkar sandwichpaneler till kyl- och frysrum samt har en egen plåtverkstad.

Vi söker dig som är positiv, arbetsvillig, har lätt för att lära och kan samarbeta i grupp. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom industri eller plåtslageri är det ett stort plus.

Det krävs att du är ansvarstagande, har god teknisk förståelse och har ett högt kvalitetstänk. Vidare har du lätt för att anpassa arbetet till olika förutsättningar samt tycker om ett högt tempo.

Som produktionsmedarbetare har du ansvar för företagets slutprodukter. Vårt mål är att överträffa kundens förväntningar, alltid utföra felfria projekt med lång livslängd, litet underhåll och därmed skapa goda förutsättningar för kommande affärer.

Detta söker vi:

Meriterande med truckkort. God svenska i tal- och skrift. Teamspelare med god kommunikationsförmåga. Vidare värderar vi dina personliga egenskaper högt.
Utbildning av företagets produkter sker internt.

Vi erbjuder dig ett varierande och roligt arbete på ett stabilt företag. Till din hjälp har du kollegor med olika kompetenser och lång erfarenhet. Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare därför erbjuder vi en individbaserad kompetensutveckling och företagshälsovård. Vidare arbetar vi för en god och trevlig arbetsmiljö. Hos oss skall det alltid vara roligt att gå till jobbet!

Kylpanels produkter har hög kvalité och företaget ett gott ryckte i branschen.

Vi utvärderar ansökningar löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående.
Kylpanel i Nässjö AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kylpanel AB startades 1994 och är idag en av branschens ledande tillverkare och leverantör av kyl- och frysrum i Sverige. Med säte i småländska Nässjö har vi ett perfekt läge i förhållande till våra kunder i Sverige. Kylpanel AB konstruerar, tillverkar och monterar måttanpassade kyl- och frysrum med tillbehör. Kylpanel AB sysselsätter idag ett 20-tal anställda inom produktion och montage.

Kylpanel finns i dag på tre platser: I Nässjö finns kontor och produktion. I Halmstad och Stockholm har vi försäljningskontor. Våra montörer finns dessutom i Stockholm, Jönköping och Göteborg.