Hoppa till innehåll
Micropol Fiberoptic AB logotyp

Elektroingenjör

Sista ansökningsdag
02 november 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Elektroingenjör till Micropol

Är du en kreativ och lösningsorienterad ingenjör som vill jobba i teknikens framkant? Vill du utveckla högkvalitativa produkter på ett expansivt företag inom fiberoptik? Då kan du vara rätt person för rollen som elektroingenjör hos oss!

Om rollen
Som elektroingenjör på R&D avdelningen erbjuder vi en omväxlande tillvaro med huvudfokus på produktutveckling, både i kundprojekt och med egenutvecklade produkter. Vi utvecklar våra produkter från idé, via design och konstruktion, till prototyptillverkning och småserier i egen verkstad eller med hjälp av underleverantörer. Vi samarbetar tätt med vår produktionsavdelning för att skapa de bästa förutsättningarna att leverera klokt utformade produkter färdiga för produktion. På avdelningen genomför vi också test och verifieringar av produkter, samt prov och försök för att testa nya rön och tekniska tillämpningar.  

Vad har Mathias Hallin, R&D Engineer - Mechanical, att säga om tjänsten och företaget?

"Det som lockade mig med Micropol var dels läget de befinner sig i med tillväxt och genom att komma in i resan ha stora möjligheter att påverka sitt arbete med produktutveckling. I utvecklingsteamet råder en stämning av optimism och framåtanda. Vi jobbar med en uppsluppen stämning och en inställning att vi tillsammans kan lösa vad vi än ställs inför.

Vi är ett gott team med högt förtroende till varandra. Vi har korta beslutsvägar och stora möjligheter att utforska och implementera våra idéer. För den tekniskt intresserade är arbetet på Micropol R&D mycket utvecklande för sina egna kunskaper och färdigheter"

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en viktig och utmanande roll som elektroingenjör på ett expansivt teknikföretag med fokus på tillväxt. Vi är en organisation med korta beslutsvägar där företagets värdeord: engagemang, ansvar och omtanke genomsyrar vårt dagliga arbete. Micropol Fiberoptic har funnits i snart 35 år och är ledande inom passiv fiberoptik där vi kombinerar unik design- och produktionsteknik för att erbjuda mer komplexa och kompakta lösningar än någon annan leverantör på marknaden. Vår produktionsanläggning och vårt kontor finns i Åled utanför Halmstad. 

Vad har Mikael Andersson, CTO, att säga om tjänsten och företaget?

"Micropol erbjuder sina anställda på utvecklingsavdelningen att vara med från idéstadiet fram till färdig produkt. Man får jobba med en teknik som fortfarande är under utveckling. Detta innebär att vi i vissa fall bygger prototyper och utvärderingsprodukter inom avdelningen"

Vem vi söker
För att passa i rollen som elektroingenjör tror vi att du är en nyfiken ingenjör med avstamp inom något av områdena; Elektro, Data, Mekatronik, Maskin, Utveckling eller motsvarande. Då våra produkter ofta innefattar flera teknikområden ser vi det som meriterande att du har förmågan att blicka utanför ditt eget huvudområde och ta dig an uppgifter i angränsande teknikområden. Du kan vara nyexaminerad eller ha längre arbetslivserfarenhet, det som kommer att vara viktigt för att trivas och lyckas på Micropols R&D avdelning är inställningen och en personlighet som hela tiden stävar efter att utvecklas, lära sig nytt och använda dina och kollegornas gemensamma kunskaper för att tillsammans skapa vinnande produkter. 

Krav:

  • Utbildning inom relevant ingenjörsinriktning
  • Goda kunskaper i Microsoft 365
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten kontakta Mikael Andersson, R&D Director, på 035-260 72 11.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Micropol är en tillverkare och en innovatör inom passiv fiberoptik. Sedan i början av 1990 har vi utvecklat fiberoptik för svenska försvaret. Vårt namn ”Micropol” kommer från begreppet ”mikropolering” vilket är vad som kännetecknar oss - vi polerar fiber med en precision som vi är ensamma om i världen.

Micropol Fiberoptic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup