Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Fastighetstekniker extrajobb/studentjobb - Norrköping

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Går du en teknisk utbildning eller har du erfarenhet av teknisk roll från förut? Här har vi ett långsiktigt extra arbete för rätt person.

Information om uppdraget:

Nu söker vi en tekniker som har en annan huvudsaklig sysselsättning eller student med flexibelt schema för ett långsiktigt extra arbete hos vår kund i Norrköping. Här kommer du erbjudas en möjlighet för ett långsiktigt extra arbete med omväxlande arbetsuppgifter på ett företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om rollen

Hos vår kund kommer du vid varje arbetstillfälle att arbeta med att leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos vår kund i Norrköping. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor men även enskilt att säkerställa den dagliga driften och utvecklingen av fastighetens drift. Detta är en roll där du får mycket eget ansvar samtidigt som du har nära till kollegor när du behöver det.

I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter som:

* Tillsyn
* Skötsel
* Felavhjälpande underhåll

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:

* God teknisk förståelse.
* Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.
* Du är studerande och har minst 1 år kvar på dina studier eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* God datorvana.

Det är mycket starkt meriterande om du har:

* Relevant arbetslivserfarenhet som fastighetstekniker, alternativt motsvarande relevant erfarenhet från annan roll.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Som person är du initiativtagande och driven, då du ansvarar för stora delar av arbetsuppgifterna på egen hand. Du är prestigelös och öppen för att hantera de olika typer av arbetsuppgifter du stöter på under dagen. Då du dagligen kommer i kontakt med både kollegor och kunder ser vi att du är teamorietenterad, kommunikativ och serviceinriktad.

Sökord: Tekniker, Student, Drifttekniker, Fastighetsskötare

Sökord: Tekniker, Student, Drifttekniker, Fastighetsskötare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com