Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Elevassistent till Gottorpskolan

Sista ansökningsdag
17 september 2024 (8 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi söker nu en elevassistent med huvudsakligt fokus mot skolans särskilda undervisningsgrupp. Som elevassistent är du delaktig i planering, genomförande och utvärderaring det pedagogiska arbetet med elever under ledning av ansvarig pedagog i enlighet med ditt uppdrag. Arbetet som elevassistent innebär varierade arbetsuppgifter utifrån det enskilda uppdragets karaktär. Samverkan sker med andra yrkesgrupper och funktioner.

Som elevassistenten kan du beroende på uppdrag tjänstgöra på fritidshem, i skolans samtliga stadier, i förskoleklass, i anpassad grundskola och andra specialverksamheter inom grundskoleförvaltningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en slutförd och godkänd gymnasieutbildning, gärna inom barn och fritidsprogrammet. Erfarenhet av att arbeta med högstadieelever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) är ett krav, utbildning inom detsamma är meriterande. Vi söker dig som har en förmåga att kunna tolka sociala interaktioner och signaler hos elever, vara en vuxen förebild och är trygg och tillitsskapande. Du ska ha god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet.

Ditt arbete är varierat utifrån elevernas behov och genom ditt engagemang kommer du att leda och stimulera eleven. Du har förmåga att arbeta självständigt och kan ta egna beslut utifrån den situationen som råder. Du ska kunna samarbeta med kollegor för att ge eleverna förutsättningar att lyckas och utvecklas så långt det är möjligt. Du arbetar för att skapa goda hållbara relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor på skolan.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

På Gottorpskolan går cirka 560 elever i årskurs 7-9 i moderna lokaler i Bunkeflostrand. Här arbetar vi målmedvetet för att alltid erbjuda en högkvalitativ och tidsenlig undervisning i kreativa och inspirerande lärmiljöer. Bunkeflostrand är en växande stadsdel och Gottorpskolan har under de senaste åren fördubblats i storlek. Många elever reser från olika delar av Malmö för att gå här. Gottorpskolan bedriver sedan 2020 fotbollsakademi tillsammans med MFF. Vår verksamhet genomsyras av goda relationer och ett tydligt fokus på kunskap i kombination med ett aktivt arbete för att stödja eleverna i deras sociala utveckling. Hos oss ges varje elev möjlighet att lära, växa, utvecklas och lyckas.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

 

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 september 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren