Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
16 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett genuint intresse för ledarskap, personalutveckling och service? Då söker vi dig!

 

Dina arbetsuppgifter

"Som Teamleader för en av våra deskar på Fujitsu är du precis där det händer, mitt i vår leverans. Där ska du tillsammans med ditt team säkerställa att våra kunders vardag är fungerande. Det är stundtals mycket som händer och därmed lägger vi vikt på att kunna navigera, prioritera och vara kommunikativ. Som belöning (förutom lön) får du jobba med en av Sveriges i särklass bästa Service Deskar och på riktigt faktiskt kunna påverka vår framtid genom att sitta med i Östersunds ledningsgrupp."

Detta är en spännande nyckelroll och i ett växande team som arbetar nära kunder och säkerställer att tjänster levereras effektivt. Som ledare har du ansvar över kundleveransen i sin helhet. Teamet som du kommer leda är placerade i Östersund och du måste bo i närheten. Man bör ha erfarenhet från samma eller liknande roller sen tidigare och ha en förståelse för kundservice/servicedesk.

 

Vi söker dig som
  • Kan leda, schemalägga och styra arbetet med ditt team
  • Kan jobba med rekrytering vid behov
  • Kan genomföra både team-möten och individuella (1:1) samtal
  • Vill utmana, effektivisera och utveckla arbetssätt samt leverans inom teamet
  • Kan genom ledningsgruppen verka för en bättre arbetsplats
  • Har kommunikationsförmåga i både tal och skrift, både engelska och svenska
  • Har intresse eller kunskap inom IT
  • Med fördel har utbildning/certifiering inom ITIL

 

Omfattning
Inledningsvis visstidsanställning via OnePartnerGroup med placeringsort i Östersund.

 

Övrigt

Denna tjänst innebär att du initialt kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup Jämtland och om allt går som planerat kommer din anställning efter några månader fortsätta hos vår kund. Som konsult hos oss kommer din konsultchef stötta dig i att lyckas och trivas på ditt uppdrag. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Elias Duvdal på elias.duvdal@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten vi kontaktar dig via mejl eller telefon. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mejl på grund av GDPR.

Sista ansökningsdag 2024-09-16! Varmt välkommen med din ansökan!

Fujitsu Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.