Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Receptionist till Academic Work, Malmö

Sista ansökningsdag
02 november 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Trivs du som bäst när du är mitt i händelsernas centrum? I receptionen på Academic Work möter du en energifylld vardag där ingen dag är den andra lik!



Om tjänsten

“Det bästa med att arbeta i receptionen på Academic Work är framförallt att vara omgiven av fantastiska kollegor och härliga kandidater som kommer på besök. De varierande arbetsuppgifterna har både utmanat och utvecklat mig som person under mitt ett och halvt år i receptionen, erfarenheter som jag kommer att titta tillbaka på och bära med mig livet ut.”

Så här beskriver en av våra receptionister vad hon har tyckt varit roligast i sin roll. Vi söker en receptionist till vårt kontor i Malmö för ett föräldravikariat på ca 1 år.

Som Receptionist har du ansvar för kontorets reception och all mottagning och service av besökare samt inkommande samtal genom vår växel samt flera administrativa och koordinerande uppgifter som exempelvis beställningar av kontorsmaterial, frukost och luncher. Hos oss ska man mötas av mycket energi, värme och glädje och det får inte undgå någon besökare att vi brinner för att ge dem en förstklassig upplevelse. Är det något du kan skriva under på? Då är det dig vi söker!



Kvalifikationer
  • Brinner för service och kontakt med människor
  • Har relevant yrkeserfarenhet från reception alternativt erfarenhet av service eller kundkontakt
  • Har administrativ vana och trivs med att arbeta med telefon och dator som främsta arbetsverktyg
  • Har B körkort
  • Är obehindrad i svenska och behärskar engelska väl i tal och skrift

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

För att bli framgångsrik och trivas i rollen är du en person som motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål i en kultur som präglas av en hög energinivå, där vi lyfter varandra och firar framgångar tillsammans. Du har en hög ansvarskänsla, god förmåga att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och säkerställer att du levererar enligt deadline. Att stötta och hjälpa andra kommer naturligt för dig och du har förmågan att anpassa dig för att tillmötesgå olika behov. Du får energi av att interagera med andra och bidrar med engagemang och glädje till din omgivning. Att hantera flera uppgifter av varierad karaktär i ett högt tempo är något du föredrar och känner dig bekväm med. Du håller dig lugn och samlad även i situationer som kan upplevas utmanande och påfrestande för andra.

Övrig information

Start: Omgående- fram till januari 2026

Omfattning: Heltid, 08:00-17:00

Flexibilitet: 100% fysisk närvaro på kontoret

Placering: Malmö, Östergatan 18

Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen.

Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

Det första steget i rekryteringsprocessen är två urvalstest, ett personlighetstest och ett problemlösningstest, som vardera tar ca 15 min att slutföra. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på frida.astrand@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se