Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
30 september 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om Åkessons Bil

Jerry och Christer Åkesson fick tidigt ett genuint bilintresse som de ärvt av sin far Holger. Även intresset för affärer visade sig snabbt. Redan som tonåring köpte och sålde Jerry cyklar, mopeder och epatraktorer vilket senare övergick till bilar och motorcyklar.
Idag, 27 år senare är dom en attraktiv försäljare av märken som Mazda, Dodge, Opel, RAM, DS, Chevrolet, Cadillac, GMC och Sunliving där kunder kommer från hela världen. Det finns dessutom ett brett utbud av begagnade bilar som är en stor del av försäljningen. Historien om Åkessons Bil är en berättelse om ständig utveckling, innovation och framgång. Vi ser fram emot nya utmaningar och är fast beslutna att driva verksamheten vidare mot ännu högre höjder. 


Läs mer på https://akessonsbil.se/

 

Om tjänsten

Som eftermarknadschef på Åkessons Bil kommer du ansvara för anläggningen i både Götene och Lidköping. Här kommer du ha personalansvar samt leda och organisera arbetet i verkstaden. Du kommer aktivt arbeta med att förbättra och utveckla processer och rutiner för att höja effektiviteten och öka kundnöjdhet. 

I din roll kommer du representera Åkessons Bil gentemot kunder samt är företagets kontaktperson mot försäkringsbolag, generalagenter samt samarbetspartners inom områden som miljö och hälsa, larm, juridik etc.

Du kommer även vara ansvarig för:

  • Säkerhetsställa att kollektivavtal efterföljs i samarbete med facket och arbetsgivaren
  • Budgetering och uppföljning av garantiarbeten, inklusive prognosarbete
  • Att fungera som kontaktperson gentemot konsulter och entreprenörer vid utredningar och åtgärder relaterade till garantifel


Du utgår från Götene men kommer en till två dagar i veckan befinna dig på anläggningen i Lidköping.

Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt dagtid kl. 8-17.
Start för tjänsten är omgående, efter överenskommelse.

 

Om dig

Vi söker dig som har en gymnasieexamen och gärna tidigare erfarenhet som verkstadschef, eftermarknadschef eller motsvarande erfarenhet. Ett genuint intresse för bilar, teknisk kunskap och erfarenhet inom området är en styrka för denna tjänst, liksom erfarenhet av försäljning och annan serviceverksamhet.

Som person är du ödmjuk, lyhörd och har god samarbetsförmåga. Att vara lösningsorienterad ligger i din natur likväl din förmåga att planera, organisera och strukturera. Du är en driven person som har en stark ledarskapsförmåga, är trygg och kommunikativ samt agerar beslutsamt i ditt arbete. Du strävar alltid efter att uppfylla utsatta gemensamma mål.

Körkort är ett krav för tjänsten.

God datavana är ett krav, erfarenhet av arbete i verkstadsprogram är meriterande.
Flytande svenska och att behärska engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor är du välkommen att ta kontakt med Jennifer Lindvall på 073-425 56 41 alternativ jennifer.lindvall@onepartnergroup.se 

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan!
 

Åkessons Bil i Götene AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.