Hoppa till innehåll
Klarahill AB logotyp

Vi söker en begravningsrådgivare

Sista ansökningsdag
28 oktober 2024 (49 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta med något extra meningsfullt? Välkommen till oss på Borgholm Begravningsbyrå.

Arbetet på en begravningsbyrå handlar självklart om sorg och förlust, men också om livet. Dels livet som tystnat och lämnat unika spår, dels livet som måste gå vidare på ett nytt sätt hos nära och kära.

Som begravningsrådgivare erbjuder du trygghet, struktur och kunskap i ett läge där den du möter ofta känner saknad, stress och oro. Många har aldrig upplevt döden nära och heller aldrig planerat en begravning. Man behöver stöd när orken tryter och livspusslet ska gå ihop, men också någon som lyssnar när minnen väcks. Just minnen är fin inspiration när du planerar det personliga och unika avskedet.

Viktiga egenskaper hos den vi söker är att du är trygg i dig själv, lyhörd, empatisk, engagerad och strukturerad. Vi lägger större vikt vid din person än utbildning och tidigare yrkesroller.

Av naturliga skäl kan arbetsbelastningen ibland vara ojämn och arbetstiderna oregelbundna. Din dag kan t ex bestå av kundbesök, hämtning/svepning/kistläggning av en avliden, kontakter med leverantörer, administration, planering och genomförande av begravningar. Det ingår även viss beredskap. Därför måste du vara av flexibel natur och tycka om att ge god service i alla lägen. För att kunna hantera alla arbetsuppgifter behöver du ha B-körkort och grundläggande datavana.

Hos oss arbetar du självständigt under eget ansvar men är en del av en positiv gemenskap. I vårt team litar vi på varandra och ställer upp för varandra. Du får en praktisk introduktion och vi gör sambesök för att både du och kunden ska känna trygghet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse och ansökningarna behandlas löpande så tveka inte att höra av dig.

Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta Regionchef Björn Svensson på bjorn.svensson@klarahill.se eller 0708-190980. Din ansökan gör du genom att klicka på "Ansök nu".

Varmt välkommen!
Klarahill AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 oktober 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Klarahill är Sveriges mest snabbväxande begravningsbyrå med närmare 300 medarbetare fördelade på ett 80-tal kontor från Kalix i norr till Tomelilla i söder. Vår vision är att verka för ett samhälle där ett sista farväl är värdigt och viktigt.