Hoppa till innehåll
Mittx Aluminiumproffset AB logotyp

Administrativ koordinator till MittX

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (5 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
MittX i Färila är i en mycket expansiv tillväxtfas. Vill du vara med på vår fortsatta tillväxtresa? Vi söker nu en engagerad och driven Administrativ koordinator. Om du är en positiv och serviceinriktad person som gillar att arbeta i en dynamisk miljö, vill vi gärna höra från dig!


MittX Aluminiumproffset AB grundades 1995 och tillverkar i eget namn modellanpassade motviktsbågar, huvbågar och takbågar till entreprenad och lantbruksmaskiner. Företaget har också en lång tradition av legotillverkning åt andra företag. MittX Aluminiumproffset AB har sitt säte i Färila, Hälsingland och har 29 anställda. Sedan maj 2021 ägs MittX av Stockwik förvaltning AB, ett investeringsföretag som investerar långsiktigt för att behålla och utveckla sina företag.

Läs mer Om oss - MittX Aluminiumproffset

 

Om Tjänsten
Som Administrativ koordinator kommer du att ha en nyckelroll i vår dagliga verksamhet och ansvara för en rad viktiga uppgifter, bland annat:
  • Fakturahantering
  • Löpande bokföring och kontering
  • Sköta dagliga administrativa uppgifter för att stödja verksamheten och säkerställa smidiga processer
  • Behandla och följa upp kundorder för att säkerställa snabba och korrekta leveranser
  • Vid behov ge förstklassig support till våra kunder via telefon och e-post 

 

Vem söker vi?

Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund eller arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Du är självgående och ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är noggrann och strukturerad samt har en naturlig känsla för ordning och reda, och ett öga för detaljer. Du är driven och har en positiv attityd och är serviceinriktad – du trivs med att hjälpa andra och lösa problem.

Du trivs med att planera och organisera ditt arbete och du har lätt för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du trivs i en miljö med stor variation i arbetsuppgifter, är flexibel och lösningsorienterad. Vidare bör du hantera Officepaketet på en god nivå och vara van att arbeta i Excel och PowerPoint etc. Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta i Monitor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har lätt att samarbeta med andra, är strukturerad, utåtriktad och positiv.

 

Anställningsomfattning
Heltid

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

 

Arbetstid och lön
Dagtid, månadslön

 

Tjänstgöringsort

Färila

 

För mer information

Sista ansökningsdag 2024-09-27

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se.
Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25.  Tillsättning sker efter överenskommelse.

Mittx Aluminiumproffset AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.