Hoppa till innehåll
Beslagskonsult AB logotyp

Säljare till Beslagskonsult

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Fältsäljare / Account Manager till östra Sverige

Är du en erfaren säljare med hög servicekänsla och engagemang? Har du dessutom arbetat med försäljning till låssmeder och byggvaruhandel eller har du jobbat som Butikssäljare / Projektsäljare i byggvarubutiker? Då kanske detta är din nya utmaning! 

Vill du vara med och bygga upp marknadens snabbast växande varumärken inom dörr- och fönsterbeslag? Beslagskonsult AB är inne i en expansiv fas och söker nu en driven fältsäljare.

Arbetsuppgifter
Som fältsäljare hos Beslagskonsult AB är din huvuduppgift att utveckla och driva försäljningen inom ditt ansvarsdistrikt. Vi har höga tillväxtambitioner som du hjälper oss att nå genom ett strukturerat säljarbete och en passion för att hjälpa våra kunder och grossister att växa inom vårt segment. 

Om arbetet
I rollen som fältsäljare består dina kunder huvudsakligen av aktörer inom industrin samt låssmeds- och bygghandeln där du bearbetar befintliga kunder, men du bygger även upp nya kontaktytor där vi har centrala avtal.

Som fältsäljare ansvarar du för distriktet som täcker Stockholm och Mellansverige (Örebro län, Östergötland, Uppsala län, Västmanland och Södermanland). Tjänsten innebär ca 20-30 övernattningar per år och i rollen är du ute på kundbesök 4 dagar/vecka. Du utgår från ditt hemmakontor/kontorshotell och deltar i veckovisa möten via Teams med kontoret i Göteborg. Du har även regelbundna säljmöten eller besök på plats i Mölndal. Lämplig bostadsort är inom distriktet.  

Vad har Tommi Valkonen, VD, att säga om tjänsten och företaget?

 

"De senaste åren har varit framgångsrika för oss, och vi har vuxit betydligt som företag. Vi har genomfört viktiga förändringar för att möta kundernas behov och stärka vår position på marknaden. Framöver siktar vi på att ytterligare öka vår marknadsandel och fortsätta vår tillväxt. Därför söker vi nu en ny talang som vill vara en del av vår spännande resa.”

Några ord från Frida, Innesäljare

”Jag har arbetat på Beslagskonsult i snart 2 år. Det är ett roligt och utvecklande jobb där det  alltid finns mer att lära sig då det är en bransch som ständigt utvecklas och växer. Jag gillar den nära och personliga kontakten vi har till våra kunder men även till våra leverantörer. Vi är ett härligt team med blandade personligheter och högt i tak.”  

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet från låssmeds- eller byggvaruhandeln, alternativt teknisk försäljning till industrin
  • Har ett starkt intresse för försäljning
  • Är duktig på att bygga långsiktiga affärsrelationer
  • Är målmedveten och resultatinriktad
  • Är strukturerad och har god planeringsförmåga
  • Är utåtriktad, initiativrik, drivande och självgående
  • Är engagerad, lyhörd och ödmjuk
  • Har god samarbetsförmåga och kan arbeta effektivt i team
  • B-körkort är ett krav

Kunskaper inom dörr- och fönsterbeslag är meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett distrikt med stor potential. Arbetet som fältsäljare är utvecklande och roligt, med frihet under ansvar. Du arbetar i ett kundorienterat företag med engagerade och stöttande kollegor, och med marknadens snabbast växande varumärken inom dörr- och fönsterbeslag. Förmåner inkluderar tjänstebil, företagshälsovård, interna och externa utbildningar samt sex veckors semester.  

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten kontakta VD Tommi Valkonen på 0725-091222.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev (du kan lägga till en personlig text i ett fritextfält på ansökningssidan) via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Beslagskonsult AB är ett familjeägt företag i Mölndal/Göteborg. Bolaget grundades 1990 och har idag 10 anställda med en omsättning på cirka 36 miljoner kronor. Vi arbetar med varumärken som HOPPE, Vision-Home, Winkhaus, Windowmaster, Hautau, Beslagsgruppen och Simonswerk. Vår vision är att vara den bästa beslagsleverantören genom att erbjuda bäst logistik, ha störst engagemang och ha överlägset kunnande.

Beslagskonsult AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup