Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Redovisningskonsult till BusinessEconomics i Luleå

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Är du en serviceinriktad person som vill jobba i ett mindre och mer flexibelt företag, då kan denna tjänst vara något för dig!
Vi är mer än bara en redovisningsbyrå i Luleå. Vi arbetar med både små och medelstora företag i olika branscher över hela Sverige och gör det vi är bäst på.
För oss är kvalité och service en självklarhet och vi ser oss som företagarens bästa vän inom redovisning, lön, rådgivning och skatt.


Om företaget
Businesseconomics är en flexibel redovisningsbyrå som erbjuder unika och skräddarsydda lösningar för företag. Vi arbetar med moderna IT-system och effektiva
processer i en kombination av personlig service och har alltid kunden i fokus oavsett storleken på företaget. Vi är en redovisningsbyrå med lång och gedigen erfarenhet i branschen, är medlemmar i branschorganisationen FAR och har både auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter.
I vårt nätverk finns expertkompetens inom redovisning, rådgivning och skatt.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Redovisningskonsult jobbar du bland annat med:
* Löpande redovisning
* Leverantörsfakturor
* Kundfakturor
* Årsbokslut
* Inkomstdeklarationer
* Rådgivning
* Månadsbokslut


Din profil
Du har studerat ekonomi på universitet, högskola eller YH utbildning och har några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi från redovisnings- eller revisionsbyrå.
Som person är du strukturerad, serviceinriktad och du gillar att vara en del i ett team. Du har goda kunskaper i Fortnox, MS office paketet, meriterande om du tidigare har jobbat med Wolters Kluwer.


Ansökan
Business economics erbjuder dig bra utvecklingsmöjligheter samt generösa förmåner. I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering.
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Monica Berglund på telefon: 073 351 27 00 alt mejladress monica.berglung@clwork.se
Sista dag för ansökan är 4 augusti. Tillträde så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Är du en serviceinriktad person som vill jobba i ett mindre och mer flexibelt företag, då kan denna tjänst vara något för dig! Vi är mer än bara en redovisningsbyrå i Luleå. Vi arbetar med både små och medelstora företag i olika branscher över hela Sverige och gör det vi är bäst på. För oss är kvalité och service en självklarhet och vi ser oss som företagarens bästa vän inom redovisning, lön, rådgivning och skatt.