Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Nu söker vi en Credit Supporter till Danske Finans!

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med på en tillväxtresa och utvecklas inom företagskrediter? Är du dessutom kundorienterad och får energi av att interagera med andra människor? Då kan det vara dig vi söker! Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval.



Om tjänsten

I rollen som Credit Support kommer du att arbeta med kreditbedömning gällande avbetalning och leasing till Danske Banks företagskunder. Företaget är inne i en expansiv fas och spännande tillväxtresa och behöver därför utöka teamet med ytterligare en stjärna. Team Vendor Credit är i dagsläget ett team på 6 personer som varje dag bidrar genom att hjälpa kunderna att finansiera tunga maskiner genom avbetalningsupplägg eller via leasing inom leverantörssamarbetskanalen på Danske Finans. Teamet hanterar bland annat kreditansökningar, fakturabetalningar samt supporterar leverantörer via telefon och mail.

Vi söker därför någon som vill vara med och skapa värde för Danske Finans kunder gällande deras finansbolagsaffärer samt vara delaktig i utvecklingen av teamet. Vi ser därför att du är en affärs- och kundorienterad person som trivs och stimuleras av att ge den bästa kundupplevelsen. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt samt en analytisk förmåga, vilket är en förutsättning för en lyckad kredithantering. Du trivs med att komma med förslag, påverka och driva frågor som du tar ansvar för att ta i mål. Du motiveras av ett gott samarbete i teamet och du sprider positiv energi till dina kollegor.

I det dagliga jobbar du nära tillsammans med övriga team inom Business Support och Danske Finans SE, samt med kollegor inom Danske Bank Sverige och övriga nordiska länder. Uppdraget är ett konsultuppdrag på 6 månader inledningsvis, med goda möjligheter till förlängning. Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan 08:30-17.00 och placerat i nya moderna lokaler i centrala Linköping.

Du erbjuds

  • En härlig arbetsmiljö med trevliga kollegor där din röst blir hörd
  • Varierande arbetsuppgifter med personlig såväl som professionell utveckling


Kvalifikationer
  • Har en akademisk utbildning inom ekonomi, juridik eller motsvarande
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i arbetet att du kan kommunicera på båda språken
  • Är nyfiken på Danske Finans och vill lära dig mer om finansbolagsaffärer
  • Har tidigare erfarenheter av administrativt arbete

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att hantera krediter och/eller fakturor.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Ansvarstagande
  • Social
  • Förändringsbenägen
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se