Hoppa till innehåll
EB Road Cargo logotyp

CE-chaufför sökes till Linköping

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
CE Chaufför sökes till Linköping

Välkommen till en arbetsplats med god gemenskap och ett stort lass humor! Vill du bli vår nya kollega? Läs mer om tjänsten nedan och visa ditt intresse genom att fylla i snabbansökan nedan redan idag!

Som C-bilschaufför hos oss kommer du att distribuera kyl och frysvaror inom Linköpingsområdet. Du kommer köra till butiker och företag och kunna bygga upp nära kundrelationer och samarbeten. 

Denna körning är förlagd på 9 timmar, 4 dagar i veckan. Med startvecka 35.

Hos oss finns det olika typer av körningar där du kan utvecklas i din roll som yrkeschaufför, därför ser vi gärna att du erhåller CE behörighet.

Vad vi erbjuder

Söker du en arbetsplats som lyssnar till dina behov där du blir en viktig lagspelare och del av gemenskapen? Hos EB Road Cargo Sweden AB blir du del av en stolt tradition som med vana hanterar många olika typer av kunduppdrag.

Samtliga tjänster utgår från Linköping.

EB Road Cargo bryr sig om sina anställda och vi är noga med vilka människor vi rekryterar till våra team. Vi strävar efter att vara en flexibel organisation med medarbetare som trivs och stannar länge hos oss. De flesta av våra chaufförer växlar därför periodvis mellan olika körningar och laster för att ”inte fastna i samma hjulspår”. Vi värdesätter ett trevligt sätt, naturlig känsla för kvalité, lojalitet och samarbetsförmåga. Som chaufför hos oss kommer du bl.a. att transportera högvärdigt gods vilket innebär att vi kommer att hämta utdrag från belastningsregistret innan anställning. Att hantera svenska i tal och skrift är ett krav. Vi tror också att du är bosatt inom pendlingsavstånd från Linköping.

Givetvis är ordning och reda med avtalsenliga löner en självklarhet för oss!

Vill du bli en av oss?

Du behöver inget CV eller personligt brev för att söka denna tjänst, fyll i formuläret nedan sen är din intresseanmälan registrerad! Varmt välkommen!

Vi granskar ansökningarna löpande. Om du har några frågor om tjänsten får du gärna höra av dig till Emilia Sjöberg-Björkroth på telefonnummer 0704 - 47 17 43.

Fakta om EB Road Cargo

EB Road Cargo är ett transportföretag med det lokala åkeriets fördelar. Företaget grundades 1937 och har 12 kontor som tillsammans med nära samarbetspartners ger ett rikstäckande nätverk.

Idag har bolaget över 440 anställa, 500 fordon och omsättning på cirka 630 MSEK.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.roadcargo.se
EB Road Cargo logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EB Road Cargo är ett transportföretag med det lokala åkeriets fördelar. Våra tolv egna åkerikontor ger tillsammans med våra nära samarbetspartners ett rikstäckande nätverk.