Hoppa till innehåll
Fora logotyp

IT-Tekniker

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Kombinera ditt intresse för teknik och service i den här spännande tjänsten. Bli en del av vår gemenskap där du arbetar nära användarna tillsammans med kunniga kollegor med ett starkt engagemang.

Tillsammans är vår styrka

Vi tror på kollektivavtalets kraft att skapa trygghet och på dig som vill göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till ett tryggare arbetsliv för de miljoner människor på den svenska arbetsmarknaden som omfattas av kollektivavtalad tjänstepension och försäkringar, idag och imorgon. Bli en del av ett team präglat av starkt engagemang, prestigelöst samarbete och genuin gemenskap. Är du redo för ett viktigt uppdrag?

Din roll

Som supporttekniker är din främsta uppgift att stötta, guida och hjälpa användare med teknisk support i ärendehanteringssystem samt att möta användarna direkt on-site samt via chat och telefon. De ärenden som du hanterar i supporten är främst kopplade till IT arbetsplats såsom mjukvara, hårdvara samt kringutrustning. Vanligt förekommande ärenden kan vara felanmälningar, beställningar och lösenord. Vår IT support agerar också SPOC för alla IT-relaterade ärenden vilket innebär att vi också skickar ärenden vidare till andra lösningsgrupper och leverantörer. När du lärt dig mer om Foras IT och teknik kommer du även hantera mer komplexa ärenden och få arbeta med kreativa lösningar.

Det här har du med dig

Då arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är flexibel i din roll. Du är nyfiken på att lära dig mer och kan hitta kreativa lösningar. Du är en person som drivs av att jobba i grupp och att lösa tekniska problem. För att du ska trivas i rollen är du även social, serviceinriktad och motiveras av att ge service i första klass.
  • Gymnasieutbildning inom IT/Teknik
  • Minst 2 års erfarenhet av 1st/2nd line support eller som Helpdesk
  • Du har ett brett IT-intresse inom hård- och mjukvara
  • Kunskap inom Office365, Active Directory
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Det här får du
  • Fantastiskt läge på Sveavägen i centrala Stockholm
  • Möjlighet till hybridarbete
  • Kortare arbetstid under fyra sommarmånader
  • Marknadens mest förmånliga försäkring och pension
  • Friskvårdsbidrag, lunchförmån, hälsoundersökning och stärkt föräldraersättning
  • Uppskattade chefer
Vi erbjuder dig

Prestigelöst samarbete

Vi är övertygade om att vi är bättre tillsammans. Fora är en öppen arbetsplats som kombinerar expertkunskap med stort hjärta, där vi tar vara på varandras olikheter och där alla får vara sitt bästa jag.

"Mina kollegor är kunniga och lätta att prata med, vänliga och måna om att hjälpa till. Det är ett öppet klimat." Olga, systemutvecklare

Flexibilitet och förtroende

Vi jobbar för en bra balans mellan arbete och fritid, och vår kultur präglas av flexibilitet, förtroende och ansvar. Här finns både utvecklingsmöjligheter och stöttande ledarskap.

"Det är häftigt att jobba någonstans där man får göra världen lite bättre för dem där ute." Simon, handläggare

Bidra och påverka

På Fora får du bidra till ett tryggare arbetsliv för miljontals svenskar. Välkommen att driva, påverka och skapa ett hållbart samhälle som står starkt för framtiden.

"Det är både roligt och utvecklande att få vara med och förvalta och utveckla en av de största tjänstepensionsplanerna i Sverige." Thomas, affärsansvarig

Ansökan

Vi använder oss av tester som ett komplement i rekryteringsprocessen. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundkontroller innan anställning. Fackliga representanter är Susanne Christensen, Forena, telefon 08-787 45 78 och Anna Hammarberg, SACO, telefon 08-787 45 97
Fora logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Fora är ett serviceföretag som hanterar kollektivavtalade pensions- och försäkringslösningar för över 235 000 företag och deras 3,9 miljoner anställda. En viktig del av ett tryggt arbetsliv och företagande är pension och försäkringar. Genom att förtydliga och förenkla vill vi erbjuda våra kunder en så enkel pensions- och försäkringslösning som möjligt. Vi som arbetar på Fora gör skillnad för våra kunder genom att omsätta kunskap till nytta. Det är service och gör Fora till länken för ett tryggare arbetsliv. På Fora får vi energi och glädje av att jobba tillsammans för att hjälpa våra kunder. Vi arbetar i moderna, aktivitetsbaserade lokaler mitt i Stockholm och självklart omfattas alla medarbetare av kollektivavtal.