Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Personalplanerare till Securitas

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Securitas personalplanerarfunktion genomgår en stor förändring i landet och vi behöver bli fler! Trivs du med många kontaktytor, är en van systemanvändare och vill utveckla planerarfunktionen? Triggas du av att hitta lösningar där både medarbetarna, företaget och våra kunder gynnas på bästa sätt? Nu har du chansen att bli en del av Securitas nya planeringsorganisation!

Som personalplanerare i Östersund ingår du i det geografiska området Övre Norrland, Mellannorrland och Nedre Norrland. Där blir du en del av sju planerare som tillsammans ansvarar för driftens bemanningsplanering på både lång och kort sikt i området. Ni arbetar gemensamt för att kostnadseffektivt nyttja befintliga resurser utifrån prognoser och KPI:er.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med driftchef/avdelningschef samt regionens rekryteringsfunktion för att på bästa sätt tillsammans förstå det optimala behovet i Securitas kundleverans. Din närmaste chef är områdets Team Lead.

Vidare kommer du till exempel att:

  • Övervaka och redovisa löpande sambandet mellan intäkter och kostnader och göra analyser på bl a övertid och sjukfrånvaro.
  • Följa upp KPI:er kopplade till bemanningsplanering.
  • Säkerställa personalens utbildningsbehov.
  • Hantera administration vid förändringar av befintliga tjänster.
  • Göra lönekorrigeringar och hantera ledighetsansökningar.

Kvalifikationer

I denna rekrytering kommer vi lägga ett stort fokus på att hitta rätt person utifrån hur du är som person. Genom en god analytisk förmåga och strukturerad arbetssätt kan du effektivt planera personalen utifrån gällande lagar och regler. I rollen som personalplanerare har du en stor påverkan för våra medarbetare och den lokala verksamhet - därav tror vi att det är viktigt att du kan samarbeta men också att du är en person som är målmedveten och utför dina arbetsuppgifter med hög kvalité. 

Vi tycker att det är meriterande om du har erfarenhet av planering och kollektivavtal men däremot är det inte ett krav. 

Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryterarande chef Lisa Hagman Johansson: lisa.hagman.johansson@securitas.se
Observera att svarstiden kan vara längre under sommaren.

  • Tjänsten är en heltidsanställning med sex månaders provanställning
  • Tillträde enligt överenskommelse 
  • Placeringsort: Enligt överenskommelse på ett av våra platskontor inom området; Sundsvall, Östersund, Sollefteå, Kramfors eller Härnösand.
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail
  • Sista ansökningsdag är 28 juli

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen, Unionen samt Ledarna.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.