Hoppa till innehåll
Kakel&Design i Sverige AB logotyp

KÖKS- & BADRUMSDESIGNER

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
KÖKS- & BADRUMSDESIGNER TILL TÄBY SOM KAN ”SÄLJA SAND I ÖKNEN”

Vi Kakel & Design i Sverige AB öppnar i juli/augusti en ny ”konceptbutik” på Fogdevägen vid Ica Stop i Täby norr om Stockholm. Vår ägare är Kakelmax AB som är ett börsnoterat bolag. Vi finns idag i Gävle, Västerås, Uppsala, Östervåla HK, Årsta och Gustavsberg.

Förutom vår huvudprodukt som är kakel och klinker kommer vi i denna enhet att även visa och sälja kompletta kök , walk in closet, tvättstuga, samt badrumsmiljöer. Vi arbetar i Winner och Spark. Vårt mål är att erbjuda såväl konsumenter som plattsättare den bästa kundupplevelsen. Du kommer att ingå i ett mycket positivt team där vi arbetar mot gemensamt mål och tycker om att sälja. 

Som person bör du vara en lagspelare och mycket målinriktad, samt genuint intresserad av inredning  och helst kunna ”sälja sand i öknen”.  

Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi fått rätt sökande.

Frågor om tjänsten skickas till vår butikschef malin.ungman@kakeldesign.se
Kakel&Design i Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kakel&Design är återförsäljare av produkter inom kakel, klinker och golvavjämning samt badrumsinredning och tillbehör. Inom koncernen finns även en byggvaruhandel. Bolagets kunnande och service innebär att vi är aktuella för alla slags projekt inom nybyggnation, renovering och tillbyggnad.