Hoppa till innehåll
Lagab AB logotyp

Produktionspersonal montering

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi blickar framåt och avser att förstärka vårt redan starka team med Produktionspersonal inom montering och svets.

Produktionspersonal montering

Allmänna kunskaper inom verkstad /produktion / bygg

ARBETSUPPGIFTER

Uppdragen är varierade. Med närkontakt med konstruktörer och annan personal kommer du få utföra verkstadsjobb som svetsning, montering av utrustningar på nya lastbilar. Det kan även handla om att bygga lastbilsskåp eller att montera släpvagnsdrag, bakgavellyft och andra komponenter.

KRAVPROFIL

Vi söker dig som är händig och har intresse mot bygg- och verkstadsyrket.

Du är problemlösare, uppskattar ordning och reda och är beredd att ge våra kunder bästa service. Vi kommer vid rekryteringen lägga stor vikt på din yrkeserfarenhet och personlighet . Det är också mycket viktigt att du passar in i vårt team. Svenska är ett krav i både skrift och tal.

MERITERANDE:
Erfarenhet från industri / verkstad
Industriell utbildning eller annan relevant utbildning
Ritningsläsning

VILLKOR

Månadslön enligt överenskommelse. Heltid, 40tim i veckan. I övrigt enligt gällande kollektivavtal och lagstiftning. Tjänsten är en visstidsanställning på 6 mån med stor möjlighet till tillsvidareanställning.

För rätt person erbjuds ett stimulerande arbete med goda villkor. Du som känner att det här kan passa Dig är välkommen med Din skriftliga ansökan via länken.

Arbetsintervjuer sker löpande så vänta inte med Din Ansökan!

Lycka till!
Lagab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lagab AB är beläget på Nyby industriområde i mysiga Laholm. Lagab ingår i SKAB Gruppen vilken även innefattar SKAB i Ätran, Groth Kaross i Mönsterås och SKAB Norge AS i Oslo. Totalt är vi ca 280 personer i SKAB Koncernen varav 50 på Lagab. Tillverkningen består huvudsakligen av kundanpassade lastbilspåbyggnader.