Hoppa till innehåll

Köksbiträde sökes till sushi restaurang i Göteborg

Sista ansökningsdag
30 november 2024 (63 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


>>> Ange referens “SMkb” i ditt mail till oss <<<

*Kontakta inte vår restaurang direkt. Ansökning sker endast via denna annons. Erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp undanbedes.*

Vi söker ett köksbiträde till vår sushirestaurang "Sushi Mafia" i Gamlestaden i Göteborg. Här får du chansen att vara med och skapa fantastisk sushi och bidra till en trivsam arbetsmiljö.

Om dig - Du har ett stort intresse av sushi, matlagning och restaurang. Som person har du hög arbetsmoral, är stresstålig och organiserad. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter - Du kommer förbereda råvaror till maten såsom att skära upp fisk, grönsaker och ingredienser åt kocken, koka ris, samt lägga upp maträtterna på tallrik. Därutöver kommer du att diska och att hålla rent och snyggt i köket och restaurangen. Varuhantering kommer även ingå, såsom att ta emot och hantera leveranser samt att se till att restaurangens self-service station är välfylld med bestick, tallrikar, take-away lådor, såser, wasabi och ingefära etc.

Öppettider - Butikens öppettider sträcker sig mellan kl. 11-20 och håller öppet alla dagar i veckan, förutom tisdag då det är stängt. Du behöver alltså vara flexibel med möjlighet att jobba både kvällar och helger.

Omfattning - heltid, 100%

>>> Ange referens “SMkb” i ditt mail till oss <<<

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se