Hoppa till innehåll

Lärare inom Elsystem i kylanläggningar

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Recruitbyme är ett företag som hjälper våra kunder inom områdena; rekrytering, bemanning och utbildning, vi finns med huvudkontor i trivsamma lokaler på Teknikparken i Gävle och arbetar med uppdrag över hela landet. Bolaget startades 2021 av Mats Andersson, som har över 20 års erfarenhet inom ovanstående områden.

Klimatsmart
När det gäller att arbeta med hållbarhet, så tar ansvar vi för att minska ner den globala uppvärmningen, vilket innebär att vi använder klimatsmarta transport resor för minska ner vårt klimatavtryck, samt att vi ser till att alla våra möten sker digitalt, vi arbetar mot dom globala målen 3,5,8,13 och 16.
 
 Inkludering
Recruitbyme arbetar också med inkludering i alla våra tillsättningar och ser människans unika kärnkompetens bakom CV.et Vi kallar det helt enkelt för kompetensfokuserad inkludering, som inte tar hänsyn till aspekter såsom ålder, kön, etnisk härkomst eller sexuell orientering.
 
Om uppdraget
För det här uppdraget kommer du att bli uthyrd via Recruitbyme för uppdraget, vilket innebär att du bli anställd av oss och vi tar hela arbetsgivaransvaret.

Du kommer undervisa inom den tvååriga yrkeshögskola-utbildningen Kyl- och värmepumpstekniker som går på distans och som har sitt huvudsäte i Tranås.

Kursen som du kommer att undervisa heter: Elsystem i kylanläggningar, med totalt 40 yhp, som löper under veckorna 41 - 48, med två st. närträffar i Tranås v.42 och v.47.

Syfte och mål med kursen
Syftet med kursen är att den studerande ska få förståelse för elsystemets funktion och dess komponenter, samt förmåga att utföra mätning och felsökning enligt gällande säkerhetsföreskrifter i arbete nära spänning.

Kursens mål är att den studerande ska få fördjupad kunskap om elsystemets funktion, uppbyggnad och dess komponenter.

Den studerande ska få kunskaper om likström, enfas- och trefasväxelström, samt olika belastningars påverkan på elsystemet. Den studerande får färdigheter i att utföra mätning och enklare felsökning i en elektrisk krets. Dessutom ska den studerande få färdighet i att tolka, framställa och utföra förändringar i ritnings- och schemaunderlag.

Den studerande får kompetens att utföra beräkningar av spänning, ström och effekter för att kunna bedöma lämplig storlek på säkring i fastigheten. Dessutom erhålls kompetens i att avgöra om arbete nära spänning kan ske enligt gällande säkerhetsföreskrifter, samt vilken skyddsutrustning som krävs.

Den studerande får färdighet i att kunna omsätta sin detaljkunskap till ett systemtänkande.

Vem är du?
Som person är du engagerad, social, ansvarskännande. Du är prestigelös, nyfiken och har en god pedagogisk förmåga. Du har också god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. viktigt att du i din roll som lärare, är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med elever och utbildningsledare.

Kvalifikationer

  • Minst två års arbetslivserfarenhet som kyl- & värmepumpstekniker
  • Kunskap samt erfarenhet av att ha arbetat med elsystem i kylanläggningar
  • Pedagogisk utbildning medförståelse hur man bäst lär ut kunskaper till vuxna elever
  • Tidigare erfarenhet av att ha utbildat till YH är en merit.


 
 Låter det Intressant? Skicka gärna in din ansökan så snart som möjlighet, vi gör löpande urval.

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se