Hoppa till innehåll

Radiolog till Skåne i höst

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 juli 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu dig som är specialistläkare inom radiologi till Skåne under året.

Granska samt utföra akuta- och elektiva undersökningar samt upprätthålla drift-/rondverksamhet. Verksamheten är bred och av allmänradiologisk art med konventionell rtg, CT och MR inom buk/thorax/neuro/skelett. Enklare invasiva procedurer (ascites- och pleuratappning) kan förekomma. Granskning av undersökningar utförda andra enheter kan förekomma. Ultraljud som till stora delar sköts av Sonograf finns på avdelningen. Fördelningen av arbetet görs veckovis och enligt befintliga arbetsbeskrivningar.

Erfarenhet inom MR och ultraljud ses som en fördel, men inte ett krav (inklusive enklare invasiva procedurer liksom ascites- och pleuratappning).

Formella krav

Vi söker dig som är radiolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Vi ser att du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

Tidsperiod

Löpande under året.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se