Hoppa till innehåll

Solution Architect D365 Finance & Supply Chain Management

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nexer Enterprise Applications söker nu en lösningsarkitekt inom Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management. Vill du göra skillnad för kunder tillsammans med ett härligt team av specialister? Då vill vi att du ska bli en del av vårt gäng på Nexer!

”Arbetssättet samt företagets värderingar var några av de viktiga aspekterna i beslutet att välja Nexer”. – Elias, Application consultant, Finance & Supply Chain Management, Dynamics

Rollen som Lösningsarkitekt

Du hjälper våra kunder genom att delta i pre-sale, projekt och uppdrag. Du arbetar med lösningsdesign, kravanalys, processförbättringar, lösningskonfiguration/-design, testning, utbildning och dokumentation inom Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management. Du förstår kundens affär och processer och leder kundteamet tillsammans med projektledaren för att hjälpa kunderna till bättre lösningar och beslut.

Dynamics 365 utvecklas snabbt, och du behöver hålla dig uppdaterad för att maximera kundernas användning av teknologin och molnplattformar. Tjänsten innebär en del resor för att träffa kunder och kollegor. Övrig tid kan du arbeta remote eller från något av våra kontor i Sverige.

Vad vi erbjuder dig
  • Kompetensutveckling genom interna forum och Nexer Academy.
  • Ett stöttande team och en organisation med mångfald och entreprenörsanda.
  • Möjlighet att delta i CSR-arbete genom initiativ som Star for Life, Pink Programming och Nexer Network Women.
  • En arbetsplats med regelbundna spelkvällar, träningsutmaningar och årliga konferenser.
Att arbeta på Nexer Enterprise Applications

Vi har en familjär kultur med bra sammanhållning och nära ledarskap. Vi är ett välkänt namn inom Microsoft Dynamics och Microsoft 365 i Sverige och internationellt. Du får möjlighet att arbeta både inom Sverige och globalt. Vi firar våra framgångar med regelbundna events, resor och konferenser. Läs mer om oss: Nexer Enterprise Applications

Vem är du?

Vi söker dig med driv och engagemang som vill hjälpa våra kunder att lyckas med Dynamics 365 och utveckla vår position som ledande Dynamics-företag.

    Vi tror att du:
    • Framgångsrikt lett och ansvarat för genomförandet av flera implementationsprojekt.
    • Erfarenhet av ledande roller i Dynamics 365 Finance & SCM-implementationer (Dynamics AX).
    • Erfarenhet av processerna inom distribution eller tillverkning.
    • Bekväm med att hålla presentationer.
    • Flytande i Svenska är ett krav.

    Du trivs i ett team där mångfald och jämställdhet värderas och bidrar till din egen, teamets, våra kunders och företagets framgång.

    Ansökan

    Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer får du gärna höra av dig till Claudia Henrichsenpå claudia.henrichsen@nexergroup.com. Vi hanterar ansökningarna löpande, så vänta inte med att söka!

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    31 juli 2024 (3 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se