Hoppa till innehåll

Personlig assistent sökes!

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

OBS! INNAN du söker denna tjänst LÄS genom HELA annonsen!

Madickens assistans och omsorg är ett assistansbolag som startades under 2023.

Genom ditt arbete som personlig assistent ger du en annan medmänniska möjligheten att leva sitt liv precis som alla andra. Vi tror på att alla människor har samma värde och alla människor har rätt att påverka sin situation- vi ser människan för vem den är och inte funktionshindret.

På Madickens assistans och omsorg respekterar vi kundens integritet, vi är lyhörda och gör vårt allra yttersta för att kunden ska känna sig sedd och hörd i alla avseenden.

Om kunden

Jag är en glad och sprallig kille på 9 år som tycker om att simma,pyssla, titta på film, cykla och rida. Jag tycker om att vara ute oavsett väder. Du som ska jobba med mig ska ha sinne för humor, tålamod, vara kreativ och tycka om att hänga med mig när jag ska ut och leka, pyssla eller kanske simma. Som person bör du vara flexibel och tycka om att röra på dig. Framförallt ska du tycka om att simma, för det älskar jag! Som min personliga assistent hjälper du mig med min personliga hygien och dusch.

Jag söker en assistent som ska arbeta måndag-fredag 14:00-19:00, tiderna varierar ibland men de flesta dagar är det dessa tider som assistenten hämtar mig från fritids. Det förekommer även helgpass.

Det är viktigt att du talar svenska, för annars blir det svårt för dig att hjälpa mig med kommunikationen. Jag behöver hjälp med att kommunicera och du behöver stötta mig. Det är ett krav!

Arbetsplatsen är i Nacka.

Annonsen är upprättad tillsammans med kunden av den anledningen ber vi dig att läsa genom ordentligt innan du söker!

Då kunden är minderårig ska du som ansöker denna tjänst beställa ett belastningsregister från Polisen. Inför en eventuell intervju bör du ta med belastningsregistret.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


Vi intervjuar fortlöpande, passar du in i beskrivningen är du varmt välkommen att ansöka!



Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se