Hoppa till innehåll

Verksamhetsutvecklare

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Leoware Sverige AB:

Leoware Sverige AB är en ledande aktör inom IT- och tekniksektorn med fokus på att leverera innovativa lösningar som möter dagens och framtidens utmaningar. Vi har en stark närvaro på marknaden och arbetar med några av de mest framstående företagen och organisationerna i Sverige.

Vi söker en verksamhetsutvecklare för ett konsultuppdrag. I konsultuppdraget ingår att stödja arbetet att långsiktigt säkra en effektiv IT-tjänstehantering . För att kunna skapa en ändamålsenlig IT-tjänstehantering måste organisation utifrån ett IT-tjänsteleveransperspektiv medverka och bidra till den utveckling som sker inom organisationen och hos organisations kunder samt inom andra kommunala IT-verksamheter i Hälsingland, samt fånga in andra förändringstankar, och utifrån detta göra lämpliga förändringar i IT-tjänstehanteringen. Allt i syfte för att säkra en effektiv IT-tjänsteleverans.

Uppdraget handlar därför mycket om att få ihop de förändringar som sker till en fungerande och ändamålsenlig helhet för organisationenens IT och dess kunder.

Uppdraget omfattar analys, design, prototyping, validering och verifiering (POC (Proof of concept)) samt överlämning till förvaltning för med organisationenens målmodell för IT-tjänstehantering som referensmodell.


SKA KRAV:

  • Stor erfarenhet av Nilex Enterprise hela lösning eller motsvarande system
  • Stor erfarenhet av ESM/ITSM med ITIL och OpenTRIM som referensramverk och referensmodell
  • Stor erfarenhet av att genomföra teknisk utredning och kravställning
  • Stor erfarenhet av driva frågor och presentera för medarbetare, ledningsgrupper inkl kommunledning samt politisk ledning
  • Certifiering inom ITIL - Service Management Foundation
  • Certifiering inom OpenTRIM


BÖR KRAV:

  • Stor erfarenhet av SAFe som referensramverk för agil utveckling och leverans av produkter och tjänster
  • Stor erfarenhet av pm3 som referensmodell för organisering av förvaltning på ett affärsmässigt sätt.
  • Stor erfarenhet av PEJL eller motsvarande som referensramverk för förstudier, uppdrags- och projektstyrning samt program – och portföljstyrning.
  • Certifiering inom ReQtest eller PEJL
  • Certifiering inom PM3 Leading SAFe


Beräknad omfattning är 100 % av heltid.

Leveransavtalet gäller från och med 2024-08-01 till och med 2024-10-31. Beställaren har rättighet att förlänga avtalet i en eller flera perioder längst till och med 2025-07-31. (längst 6 månader vid uppdrag som initialt är upp till 6 månader, annars längst 12 månader

Anbudsgivaren ska ange två (2) referenser, av liknande åtaganden som utförts under de senaste tre (3) åren, med tillfredsställande resultat

Uppdragsplats är hos Beställaren i Hudiksvall. Resor förekommer.

konsulten levererar hela uppdraget på plats hos Beställaren

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se